Još jedan femicid: Ubio suprugu u selu kod Novog Miloševa

Još jedan femicid: Ubio suprugu u selu kod Novog Miloševa

U selu Bočar u opštini Novi Bečej, R.M (39) je uhapšen pod sumnjom da je ubio svoju nevenčanu suprugu S. T (41).

Sumnja se da ubistvo izvršeno nožem.

Mediji prenose da se ubistvo desilo u nedelju pre podne, kao i da je osumnjičeni nakon ubistva žene nasrnuo i na svog rođenog brata.

Ovo je 19. slučaj femicida u Srbiji od početka godine.

Dan sećanja na žene žrtve nasilja – 18. maj


Povodom ovog zločina oglasio se i MUP:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su R. M. (1984) iz okoline Novog Bečeja, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

On je juče, kako se sumnja, oštrim predmetom usmrtio 41-godišnju nevenčanu suprugu, a u pretresu njegovog stana policija je pronašla automatsku pušku, četiri okvira i dva metka, kao i biljnu materiju za koju se sumnja da je marihuana i semenke za koje se sumnja da su indijska konoplja.

R. M. se sumnjiči i da je prilikom hapšenja, držeći nož u ruci, pretio policajcima.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

 

Oceni vest:
0
9

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Milan Lakatos

    pre 314 dana i 5 sati

    Da bi se koristio neki termin, treba naucna zajednica to da utvrdi a ne neka bolesna osoba poput Diane Rasel. Zatim ubica te zenske osobe nije imao iste motive kao nacista antisemita koji je ubija neduzne Jevreje zato sto su Jevreji, vec tokom istrage se utvrdi ljubomora, teska alkoholisanost.. itd. Jer onda bi mogli reci da su nacisti prvo voleli Jevreje, pa ih ubijali zbog ljubormore, po kriterijumima doticne Dijane.

    Oceni komentar:
    0
    1