Koncert Rolingstonsa u septembru u Novom Sadu

Koncert Rolingstonsa u septembru u Novom Sadu

Legendarni rokenrol bend Rolling Stones će nakon američke turneje koja će trajati do sredine jula, nakon kratke pauze, na jesen krenuti i na, nešto kraću, evropsku turneju.

Oni predstavljaju svoj novi album "Hackney Diamonds" koji je izašao prošle godine, nakon 18 godina pauze.

Prvi grad u kom će nastupiti u Evropi biće Rim i to 1. septembra, nakon čega će slediti nastupi u Berlinu,  Pragu i Amsterdamu... Za 21. septembar je bio zakazan koncert u Budimpešti, ali je iz, još uvek nepoznatih razloga otkazan, a fanovi Stonsa iz Srbije koji su planirali da idu na taj koncert su brže-bolje, kontaktirali bend i pokušali da "ubace" Srbiju na listu država u kojima će nastupiti slavni rokeri.

Pošto Beograd nema gradonačelnika, a prvi čovek Novog Sada je poznat kao ljubitelj "tvrđeg zvuka", izgleda je u našem gradu bilo više "sluha" za organizovanje ovog koncerta.

S obzirom da je Tvrđava već dokazana kao provereno mesto za vrhunske koncerte, svirka će se održati na popularnom "mejn stejdžu". 

Ovo je možda i poslednja šansa da se Stonsi čuju uživo s obzirom da Mik Džeger i Kit Ričards imaju po 80 godina, a ni Roni Vud nije mnogo mlađi.

Karte za koncert možete kupiti na sajtu aprililili.com.

Srećan vam Svetski dan šale!

Oceni vest:
65
20

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Apri-lili

    pre 30 dana i 1 sat

    Da. Znam da je danas Prvi April. To je inače, nemoguć događaj.

    Oceni komentar:
    2
    20
  • Black Sabbath

    pre 29 dana i 17 sati

    Koncert pod hitno zabraniti....dok bratski Ruski narod vodi žestoku bitku protiv nacista i satanista u Srbiji koncerte održavaju satanisti Deep Purple,Roling Stouns....u Srbiji se voze nacistička auta Mercedes BMW Audi Opel i nosi satanističke zapadnjačke brrndove garderobe Nike Adidas Under Armor Diesel itd....svaki Srbin koji kupi bilo koji zapadnjački proizvod od čokolade,cigareta,pića,garderobe,kozmetike itd time pomaže zapadnjačku ekonomiju a samim tim učestvuje u finansiranju Nacista

    Oceni komentar:
    43
    12
  • Black Sabbath

    pre 29 dana i 17 sati

    Pored čuvenih Ruskih grupa oni dovode satanisti....strašno....????????????????

    Oceni komentar:
    19
    5
  • Sabath Bloody Sabath

    pre 29 dana i 15 sati

    Dobar si... dobar. Samo većina ne shvata sarkazam.
    Pokušavaš da glumiš očajnog patriotu srbstva, kako bi ismejao takav način reagovanja.
    Nažalost, događaj je samo prvoaprilska šala, koju su shvatili iz prve samo stari rokeri, oni sa sedim bradama, jer znaju da je to nemoguće.

    Oceni komentar:
    1
    18
  • Milan

    pre 29 dana i 12 sati

    Ruse treba isterati iz svih sportova, ne zaslužuju da se takmiče na OI. Poznati su po dopingu a i loši su ljudi. Koliko su samo zla naneli našoj zemlji dok su kao ratovali protiv fašizma. Silovanja devojčica,paljenja crkvi i to su vam braća? Sramite se ruske sluge.

    Oceni komentar:
    7
    18
  • nana

    pre 28 dana i 17 sati

    Ovo je zabrinjavajuće da toliko minusa ide komentaru pod imenom Black Sabbath pa to je čist sarkazam! Nekada su ljudi na ovim prostorima bili duhoviti što je između ostalog i vid intelligencije, ovo sada je odraz gluposti i nerazumevanja pročitanog.

    Oceni komentar:
    0
    12