Konkurs za dodelu subvencija poslodavcima u Novom Sadu za otvaranje novih radnih mesta

Konkurs za dodelu subvencija poslodavcima u Novom Sadu za otvaranje novih radnih mesta

U skladu sa Akcionim planom zapošljavanja i sporazumom sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, Grad Novi Sad raspisao je Javni poziv poslodavcima za dodelu subvencija za otvaranje novih radnih mesta na teritoriji grada u 2018. godini.

Zahtev za dodelu subvencija mogu da podnesu poslodavci koji imaju sedište na teritoriji Grada Novog Sada i registrovani su najmanje tri meseca i koji zapošljavaju nezaposlena lica sa evidencije Nacionalne službe u Novom Sadu na novootvoreno radno mesto, na neodređeno vreme.

Subvencije se odobravaju u jednokratnom iznostu od 200.000 dinara po jednom otvorenom radnom mestu.

Prioritet će imati poslodavci koji zapošljavaju kategorije teže zapošljivih lica – lica koja su nezaposlena duže od 12 meseci, mladi do 30 godina ćivota, stariji od 50 godina života, osobe sa invaliditetom, radno sposobni korisnici novčane socijalne pomoći i drugo.

Detaljnije informacije o uslovima konkursa i potrebnoj dokumentacija, kao i obrasci za prijavu, mogu se pronaći na zvaničnoj internet prezentaciji Grada Novog Sada.

Javni poziv otvoren je do 31. maja 2018. godine.

Dodatne informacije mogu se dobiti i putem telefona 021 6614 085 i 021 6624 282, u Gradskoj upravi za Privredu.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novosadsko porodilište novosadska policija isključenja struje Elektrodistribucija Novi Sad jkp novosadska toplana bez vode vojvodina ns seme bebe elektrovojvodina Republički hidrometeorološki zavod novi sad horoskop Spens bez struje tajne horoskopa klinika za ginekologiju i akušerstvo servisne informacije novi sad novosađani betanija Vreme u Novom Sadu novorođenčad JKP Vodovod i kanalizacija vremenska prognoza novi sad zdravlje odbojkaški klub vojvodina isključenje vode Isključenje struje horoskopski znaci istraživanje Dom zdravlja Novi Sad