Mladići iz Rume pretučeni u Sutomoru, uhapšen osumnjičeni

Mladići iz Rume pretučeni u Sutomoru, uhapšen osumnjičeni

Službenici MUP Crne Gore su u Baru lišili slobode lice koje se sumnjiči za nanošenje teških telesnih povreda dvojici mladića iz Rume, saopštio je MUP Crne Gore.

 

Brzom akcijom službenika Centra bezbednosti Bar slobode je lišen V.P. (19) iz Bara koji se sumnjiči da je u Sutomoru počinio krivično delo teška telesna povreda i krivično delo nasilničko ponašanje.

- Dežurna služba Centra bezbednosti Bar je dobila obaveštenje od hitne medicinske pomoći da je u njihove prostorije, u pratnji drugova, u nesvesnom stanju doveden N.S. (19) iz Rume, i da je telesne povrede zadobio u alkoholisanom stanju, odnosno da se samopovredio prilikom pada – saopštio je MUP Crne Gore. 

Zbog težine zadobijenih povreda ovo lice je upućeno u Opštu bolnicu u Baru, a nakon toga na dalju hospitalizaciju u Klinički centar Crne Gore. 

Službenici barske policije odmah su izašli na lice mesta i na osnovu preduzetih mera i radnji na osnovu prikupljenih dokaza, i obaveštenja prikupljenih od građana, došli do saznanja da je reč o prikrivanju krivičnog dela od strane oštećenih lica, prenosi B 92. 

G.S. (19) iz Rume, koji je poznanik oštećenog N.S, takođe je zadobio tešku telesnu povredu u vidu frakture vilice, a ovom licu je ukazana lekarska pomoć u Opštoj bolnici u Baru. 

Osumnjičeni V.P. je 23. avgusta, oko 05.15 časova u Sutomoru, kako se sumnja, bez povoda i ničim izazvan fizički nasrnuo na oštećenog G.S., kojeg je tom prilikom udario zatvorenom šakom u predelu glave, nanoseći mu teške telesne povrede u vidu frakture donje vilice. 

On je nakon toga, sumnja se, fizički nasrnuo na N.S kojem je zadao udarac na isti način u predelu glave. 

Oštećeni N.S. je tom prilikom od posledice udarca pao i udario glavom o betonsku podlogu. 

U daljem izvršenju dela osumnjičenog su sprečili Đ.S. i J.M, koji su bili sa njim u društvu. 

Oštećena lica ovaj događaj nisu prijavila policiji, kako dalje prenosi B 92, već su se uputila u iznajmljeni smeštaj gde su boravila, da bi nakon nekoliko sati primetili da je oštećeni N.S. zapao u stanje tzv. kome, kada su ga odveli u HMP na ukazivanje lekarske pomoći. 

Opširnije o ovom incidentu pročitajte OVDE. 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan