Muk o incidentu kod Futoške pijace: Niko nije prijavio tuču

Muk o incidentu kod Futoške pijace: Niko nije prijavio tuču

Dve grupe navijača sukobile su juče pre fudbalske utakmice Vojvodina Crvena Zvezda kod Futoške pijace u Novom Sadu.

U sukobu navijača, koji se dogodio oko sat vremena pre početka meča, lakše su povređene dve Novosađanke, jedna stara 74, a druga 39 godina.

Kako saznajemo, u tuči su učestvovali navijači koji su privatnim kolima krenuli na utakmicu i sukobili na raskrsnici kod pijace nakon prolaska grupe navijača koja je bila pod policijskom pratnjom. U tuči maldića korišćena i baklja, a obračun je trajao nekoliko minuta.

Policija je stigla pred kraj sukoba, nakon čega su se učesnici razbežali, dok su jednog od njih policajci zatekli kako leži na zemlji.

On međutim nije želeo da otkrije učesnike sukoba za kojima policija traga, a niko od učesnika tuče nije zatražio medicinsku pomoć.

Slučaj napada nisu prijavile ni dve žene koje su povređene, ali ni medicinske službe koje su reagovale zbog povreda.

Očekuje se da policija ispita svedoke, između ostalih i povređene, ali već postoje određena saznanja o mogućim učesnicima tuče.

Oceni vest:
0
6

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • debeli

  pre 1981 dan i 2 sata

  pa ako niko nije prijavio incident,incident se nije ni dogodio.dve novosadjanke su se izgleda same povredile a mediji bi to da svale na nejaka pleća navijača,koji su u sredu položili ispit sa najvišom mogućom ocenom.

  Oceni komentar:
  1
  3