MUP Srbije uključio žandarmeriju u potragu za telom dvogodišnje Danke Ilić

MUP Srbije uključio žandarmeriju u potragu za telom dvogodišnje Danke Ilić

Nastavlja se potraga za telom dvogodišnje Danke Ilić iz Bora. Policija pretražuje širi atar sela Zlot, na potezu ka mestu Sumrakovac, a u potragu se uključilo i 50 pripadnika Žandarmerije.

Pripadnici Uprave kriminalističke policije (UKP) iz Beograda i Bora intenzivno rade na pronalasku tela male Danke i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi sa ovim slučajem, a u potragu se priključilo i 50 pripadnika Žandarmerije na potezu od sela Zlot ka mestu Sumrakovac.

MUP podseća da je u potrazi za nestalom devojčicom do sada učestvovalo više stotina pripadnika, koji su intenzivno radili na detaljnoj pretrazi šireg i užeg područja u ovom delu Borskog okruga.

Od utorka se preglada i okolina kuće D. D., osumnjičenog za ubistvo male Danke.

U ponedeljak je pretraživan drugi deo Lazarevog kanjona, nakon što je policija, zajedno sa spasilačkim timom i Gorskom službom spasavanja, obišla prvih 3,5 kilometara. Pretražena je i jama iznad kanjona, doboka 70 metara.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta na porodičnom imanju.

Nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, policija je uhapsila dva 50-godišnja muškarca iz Bora, osumnjičena za ubistvo, i oni su sprovedeni u Više javno tužilaštvo u Zaječaru na saslušanje.

Reč je o radnicima "Vodovoda", kojima je određen pritvor do 30 dana. Na teret im se stavlja krivično delo – teško ubistvo u saizvršilaštvu.

Tužilaštvo je saopštilo da je D. D. priznao zločin, dok se J. S. branio ćutanjem. Uhapšeni su otac i brat jednog od osumnjičenih zbog sumnje da su pomogli da se telo premesti na za sada nepoznatu lokaciju. Brat osumnjičenog za ubistvo D. D. preminuo je u Policijskoj upravi u Boru.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • IZNOGUD

  pre 91 dan i 16 sati

  U nekim zemljama bi togD.D tako pritisli da bi propevao za dva dsna šta su uradili... Ova situacija nije normalna

  Oceni komentar:
  0
  1