Muškarac u vozu Beograd–Novi Sad pokazivao devojci eksplicitne snimke

Muškarac u vozu Beograd–Novi Sad pokazivao devojci eksplicitne snimke

Sugrađane je uznemirio snimak koji je podelila devojka na društvenim mrežama. Naime, ona tvrdi da je snimila jutros u vozu na relaciji Beograd-Novi Sad muškarca koji je pokazivao eksplicitne snimke na svom telefonu.

Devojka je na društvenim mrežama podelila detalje ovog događaja koji se desio jutros nešto posle 9 sati, piše Blic.rs.

Danas sam se vozila u Srbija vozu koji je kretao iz Beograda u 9 sati za Novi Sad. Nepoznati čovek je sedeo malo dalje, a zatim se premestio na sedište pored mene tako da ga jasno vidim – napisala je devojka.

Ona dalje objašnjava da joj je potom pažnju privukao odsjaj njegovog mobilnog telefona na kome se nalazio eksplicitni snimak. Na snimku koji je ona priložila jasno se i vidi da je muškarac okrenuo telefon prema njoj kako bi ona jasno mogla da vidi ekran. 

Ja sam sve vreme gledala u svoj prozor i samo sam u jednom trenutku primetila odsjaj od telefona i videla da se na njemu nalazi neka animacija polnog organa. Pomislila sam da mu je iskočila neka reklama ili nešto, međutim on je sve vreme držao to na telefonu jasno upirući telefon ka meni – piše uznemirena devojka.

Manijak je skrivao telefon samo kada bi neko prošao pored njega, piše Blic.rs.

Kada bi neko drugi prolazio, sakrivao bi ga, a onda opet pokazivao u mom pravcu. Ja sam se nakon što sam ga snimila premestila i potražila nekoga da ga prijavim, ali je u tom momentu voz već stizao u Novi Sad. Drugarica kojoj sam istog trenutka poslala snimak i koja me je čekala na stanici mi je rekla da ga je videla kako prvi izlazi iz voza užurbano i zabrinuto, verovatno jer je video da sam ga snimila – napisala je.

Oceni vest:
1
3

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Dokle po mrežama razapinjanje

    pre 316 dana i 9 sati

    Koliko shvatam ona je virila, sasvim nepozvano u tuđ telefon a on je kriv.
    Kad bude imala tridesetak godina više, neće joj to smetati.

    Oceni komentar:
    54
    6
  • manda druzba

    pre 315 dana i 18 sati

    Ona je virila u tudj telefon. A onda je na javnom prostoru snimala coveka bez njegovog odobrenja. Idi i prijavi ga policiji pa ces videti kako ces proci ako doticni uzme advokata.

    Oceni komentar:
    17
    3
  • Devojka želi pažnju medija

    pre 315 dana i 17 sati

    Počelo je prvo sa njenim virenjem, čime je narušila tuđu privatnost i verovatno inicirala daljnje ponašanje čoveka koji joj je, iznerviran gurao ekran pred nos u stilu:
    -Ako hoćeš da gledaš evo ti vidi.
    A onda je ona svoju verziju priče predstavila na društvenoj mreži i naterala svoje pratioce da to dalje šire neistinito.Ovo je tipičan primer zle upotrebe društvenih mreža.
    Nešto možeš putem medija predstaviti neistinito i suditi nekome.
    Verovatno postoje službeni snimci kamera u tom prevoznom ..

    Oceni komentar:
    15
    4