Najslađa trka beba u subotu u TC Big

Najslađa trka beba u subotu u TC Big

Bebiron puzijada održaće se u subotu, 27. aprila, od 11 sati, u TC Big u Novom Sadu. Pozivani su svi čija deca rastu nekom novom brzinom, a ekipa iz savetovališta je tu da pomogne svima da tu brzinu stignu i razumeju.

Manifestacija "Dan za roditeljstvo" je celodnevnog karaktera i dobrodošli su svi koji žele čuju i saznaju nešto novo, a pre svega da kreiraju nove uspomene.

Iz digitalnog savetovališta "Bebiron" poručuju da je važno razviti kvalitetan odnos sa decom odmalena. Zato su oni tu da vam pomognu i da vas posavetuju.

Savetovalište "Bebiron" obradovaće sve mame i tate, čiji bebironi uzrasta od 8 do 14 meseci puzaju poput vetra. Ono je već pripremilo diplome i zlatne medalje za najspretnije i najbrže kao i vredne poklone, a mamama i tatama ostaje samo da zabeleže ove trenutke, koje će svi prepičavati u nedogled.

Takođe, od 15 časova održaće se i besplatna škola roditeljstva za trudnice i tate, gde će sve svoje nedoumice moći da reše sa stručnim ljudima, doktorima I patronažnim sestrama.

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan