Napoleon Night uz poklone i duh francuskog dvora 23. novembra u Cineplexx Promenadi

Napoleon Night uz poklone i duh francuskog dvora 23. novembra u Cineplexx Promenadi

Dobitnik Oskara, Hoakin Finiks, u ulozi čuvenog francuskog cara stiže na veliko platno bioskopa Cineplexx Promenada u istorijskoj akcionoj epskoj drami "Napoleon". Tim povodom, organizovan je događaj Napolen Night u četvrtak, 23. novembra od 20 časova uz poklone, piće dobrodošlice i specijalno iznenađenje u holu bioskopa. Ulaznice u prodaji!

Istorijska drama koja prikazuje vrtoglavi uspon i strmoglavi pad francuskog imperatora Napoleona Bonapartea oduševiće sve ljubitelje epskih priča, a pre projekcije u holu bioskopa Plesni studio Queen doneće dvorsku atmosferu tradicionalnim francuskim plesom. Za piće dobrodošlice pobrinuće se vinarija "Džervin" svojim čuvenim crvenim vinom, a prvoklasne boce iz svog portfolija darovaće najsrećnijim dobitnicima koji će moći da osvoje i poklon parfem.


Pored Hoakina Finiksa, u ovom ostvarenju glumi i Vanesa Kirbi, koja tumači lik Žozefine. Kroz ceo film imaćemo priliku da se upustimo u jednu od najuzbudljivijih ljubavnih priča u istoriji i saznamo više o različitim slojevima Napoleonove kontroverzne ličnosti.


Nasuprot zadivljujućoj pozadini filmskog stvaralaštva velikih razmera koje je stvorio legendarni reditelj Ridli Skot, film prikazuje Bonapartin nemilosrdni put do moći kroz prizmu njegovog zavisničkog, promenljivog odnosa sa svojom jedinom istinskom ljubavlju, Žozefinom, pokazujući svoje vizionarske vojne i političke taktike protiv nekih od najdinamičnijih bitaka ikada snimljenih.

Ulaznice u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Promenada ili putem aplikacije CineplexxRS.

Pridružite nam se!

Oceni vest:
0
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan