Nova filijala Crédit Agricole banke u Sremskoj Mitrovici

Nova filijala Crédit Agricole banke u Sremskoj Mitrovici

Klijenti Crédit Agricole banke od ponedeljka, 17. decembra imaju potpuno novo iskustvo u Banci koja je svoju filijalu u Sremskoj Mitrovici preselila u lokal na adresi Kralja Petra Prvog, 18 u novi i moderno opremljeni prostor sa eCorner-om i Zonom 24.

Filijala je opremljena po najvišim standardima, što omogućava da zaposleni Banke u najkraćem roku odgovore svim zahtevima klijenata, kako u delu obavljanja novčanih transakcija, tako i u oblasti pružanja stručnih saveta.

Ova filijala u srcu Sremske Mitrovice klijentima pruža i jedinstveno digitalno iskustvo u okviru eCorner-a gde se mogu isprobati i koristiti svi digitalni servisi banke i naći mnoge druge korisne informacije. Osim toga, klijentima je na raspolaganju Zona 24 sa bakomatom na kome je 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji moguća uplata i isplata dinara, kao i isplata evra.

Svi novi klijenti, koji u novoj filijali CA banke otvore paket račun i prenesu zaradu do 31.01.2019. godine, imaće priliku da iskoriste i neke od promotivnih uslova kao što su: dinarski gotovinski krediti bez troškova obrade, paket račun Confort bez naknade za održavanje u trajanju od šest meseci ili beskamatni gotovinski kredit za refinansiranje obaveza druge banke bez kamate.

Klijenti će, zahvaljujući unapređenim uslovima rada u filijali, svoje poslove moći da obavljaju komfornije, jednostavnije i efikasnije, a svoje bankarske savetnike moći će da kontaktiraju preko imejla . koji će im biti na raspolaganju radnim danima 8:00 do 16:00 časova.

 

Promo tekst

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan