"Novosadski noćni bazar" u petak na Ribljoj pijaci

"Novosadski noćni bazar" u petak na Ribljoj pijaci

Posle duge pauze izazvane pandemijom korona virusa, manifestacija "Novosadski noćni bazar" biće održana na najstarijoj gradskoj pijaci u petak, 4. juna, od 18 sati do ponoći.

– I ovoga puta, svima koji vole naš "Bazar" pripremamo najkvalitetniju ponudu naših izlagača i najbolju zabavu u gradu! U želji da povećamo brigu o prirodi i zaštiti životne sredine, rešili smo da delimo platnene cegere kupcima i to tako što ćemo ih motivisati – svako ko potroši kod izlagača 1.000 dinara dobiće mali ceger, a ko potroši 2.000 dinara dobiće veliki ceger. Prodavci će uz ostvarene kupovine deliti vaučere na osnovu kojih ćemo mi izdavati cegere. Uz poštovanje svih epidemioloških mera i molbu da svi obavezno koriste zaštitne maske i sredstva za dezinfekciju ruku, čekamo Novosađanke i Novosađane i radujemo se novom druženju – kaže se u pozivu, uz izražavanje nade da će "Novosadski noćni bazar" ponovo biti redovna manifestacija.


– Koncept našeg bazara je rad sa malim proizvođačima i možemo da se pohvalimo da smo počeli sa 160 izlagača po događaju, a da ih danas imamo i do 330, za svaki događaj imamo listu čekanja, jer prostor ne može da isprati inetresovanje izlagača. Da svaki događaj ima smisla govori posećenost koja je procenjena na 4.000 posetilaca po događaju –
navodi se u saopštenju organizatora "Bazara".

Oceni vest:
5
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan