Odbojkaši Vojvodine više od 30 sati puta pretvorili u avanturu

Odbojkaši Vojvodine više od 30 sati puta pretvorili u avanturu

Odbojkaše Vojvodine u šesnaestini finala CEV kupa zaustavili su odlični Španci, ali pre polaska u Soriju niko u novosadskoj ekspediciji nije mogao ni da nasluti da će ovo putovanje pamtiti više po svojevrsnoj avanturi, a manje po onome što se dešavalo na terenu. Od tri dana samo jedan su crveno-beli proveli u španskom mestu, dok su više od 33 sata putovali tamo i nazad - I to avionom!

Mladi Vošin tim prvo "iznenađenje" dočekalo je u Frankfurtu gde je trebalo da nastave za Bilbao, kada su saznali da je let otkazan.

Uspeli su iz tabora Vojvodine da se izbore ipak za let, pa su nakon par sati poleteli, ali ne za Bilbao, nego za Barselonu, od koje ih je čekalo još šest sati do Sorije. Tako su Novosađani ukupno 20 sati putovali do odredišta.

Po povratku su imali malo više "sreće", pa je put trajao "samo" 13 sati.

U startu je nešto malo kasnio let iz Bilbaoa, ali je po dolasku u Minhen otkazan let za Beograd. Nakon čekanja na aerodromu, let je ipak omogućen, no po ulasku u avion, putnici su četiri sada sedeli u avionu, bez mogućnosti izlaska. Tek onda konačno su poleteli ka Beogradu. Vojvodina je u Novi Sad stigla oko 22.30.

Mora se priznati da su muku sedenja u avionu nekoliko sati, ublažili upravo članovi Odbojkaškog kluba Vojvodina. Raspoloženu ekipu, koja je situaciju pretvorila u avanturu, predvodio je fizioterapeut Nikola Milićević, koji čak i pomogao da se putnicima podele čokoladice. Igrači su ga u ovome zdušno pratili, pa su se zajedno šalili sa osobljem, podizali atmosferu, kartali sa stjuardesama, a ni drugi putnici nisu ostali imuni.

Jedinstvom, mladošću i strpljivošću Vošin tim je i na ovaj način čeličio i gradio timski duh, ali i bio pravi hit u avionu. Evropa će tako ostati kao dobra škola ove sezone, kako na terenu tako i van njega.

Oceni vest:
8
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan