Otvoren tender za projektovanje garaže ispod Banovine

Otvoren tender za projektovanje garaže ispod Banovine

Uprava za građevinsko zemljište i investicije raspisala je tender za izradu tehničke dokumentacije javne garaže kod Banovine, na uglu ulica Vladike Platona, Žarka Zrenjanina i Banovinskog prolaza.

Kako je navedeno u konkursnoj dokumentaciji, na ovoj parceli planirana je izgradnja podzemne garaže sa maksimalno dve etaže i kapacitetom od približno 184 parking mesta. Površina svakog nivao trebala bi da bude oko 3.000 kvadratnih metara.

Kolski ulaz u garažu planiran je iz ulice Vladike Platona i Banovinskog prolaza

U dokumentaciji se od projektanta traži i da posebnu pažnju posveti proračunu konstrukcije zbog pritiska podzemnih voda na temeljnu ploču i da se pažljivo izabere vrsta hidroizolacije. Treba navesti i da je kota terena na ovoj lokaciji od 76,65 metara do 78,45 metara, a da su maksimalni nivoi podzemnih voda od 76,4 do 76,8 metara, odnosno minimalni nivo je 72,5 metara, tako da se prilikom projektovanja mora obratiti pažnja na ovo, jer će obe etaže biti pod uticajem podzemnih voda. Uz podzemnu garažu biće izgrađena i crpna stanica, prenosi portal 021.rs.

Rok za dostavljanje ponuda je 19. novembar, za kada je zakazano i javno otvaranje pristiglih prijava.

Izbor najpovoljnije ponude će se izvršiti primenom kriterijuma "Najniža ponuđena cena".

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

raspored sahrana novi sad servisne informacije bez struje jkp lisje klinika za ginekologiju i akušerstvo vrućine u novom sadu Hitna pomoć Vreme u Srbiji Republički hidrometeorološki zavod vremenska prognoza novi sad bebe štrand novosađani Vreme u Novom Sadu novorođenčad javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija Elektrodistribucija Novi Sad JKP Vodovod i kanalizacija sahrane RHMZ isključenja struje servisne informacije novi sad raspored sahrana i ispraćaja Isključenje struje bez vode betanija JGSP "Novi Sad" novosadsko porodilište elektrovojvodina isključenje vode