Prolećna razmena knjiga 5. maja u Eđšegu

Prolećna razmena knjiga 5. maja u Eđšegu

Od beletristike, preko naučnopopularne literature, enciklopedija i priručnika, do kuvara i džepnih izdanja...

U organizaciji književnog bloga "Prerazmišljavanje", u nedelju 5. maja, u Kulturnoj stanici Eđšeg, održaće se prolećna razmena knjiga.

Svi Novosađani i Novosađanke koji imaju knjige koje im više nisu potrebe ili ih više neće čitati, a koje su u upotrebljivom stanju, mogu ih u toku događaja zameniti za kupove – prerazmišljone, a potom kupone zameniti za neku od knjiga iz baze razmene, odnosno biblioteke "Prerazmišljavanja".

Do sada je prikupljeno više od hiljadu knjiga sa trethodnih razmena, kao i uz pomoć i podršku brojnih donatora – pojedinaca, institucija i organizacija koje su podržale i uključile se u ovu neprofitnu inicijativu.


Na razmenu se može doneti bilo koji broj knjiga, koje mogu biti svih žanrova – od beletristike, preko naučnopopularne literature, enciklopedija i priručnika, do kuvara i džepnih izdanja. 

Oni koji nisu u prilici da dođu na razmenu, a želi da doniraju knjige, mogu se javiti organizatorima bilo kada pre razmene kako bi dogovorili primopredaju. Sve knjige koje preostanu nakon razmene, nastaviće da traže svoje čitaoce kroz naredne razmene, ali i kroz poklanjanje vernim čitaocima i čitateljkama "Prerazmišljavanja".

Ulaz na Novosadsku razmenu knjiga je besplatan, a događaj će trajati od 14 do 20 časova.

Kulturna stanica Eđšeg nalazi se u Antona Čehova 4.

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan