Radosne vesti iz Betanije: Nova godina donela 57 beba!

Radosne vesti iz Betanije: Nova godina donela 57 beba!

U novosadskom porodilištu, od četvrtka 31. decembra u 7 sati ujutro, do jutros, 4. januara u isto vreme, rodile su:

TROJKE: (dečaka i dve devojčice) Branka Kolarov iz Novog Sada.

DEVOJČICE: Gabriela Đermati, Dijana Anastasijević, Wafa Abdullah, Jovana Ivanov, Vesna Milošević, Anica Brankov, Marija Stanisavljević, Sabina Šuhajda, Zorica Živković, Branka Bečelić, Aleksandra Milinković, Adriana Đogo i Koštana Šeić iz Novog Sada, Marina Marčetić iz Petrovaradina, Veronika Knežević iz Kaća, Marina Dugonjić iz Futoga, Suzana Selena i Andrea Milinović iz Temerina, Ljiljana Nikolić iz Sečnja, Miroslava Kovačević iz Beške, Daniela Melich iz Kulpina, Nada Atanackov iz Loka, Mila Stojić iz Nove Gajdobre, Nataša Milićević iz Beočina i Zorica Familić iz Obrovca.

DEČAKE: Marija Prentović, Ana Spajić, Jelena Nastasić, Anita Švonja, Zoranka Bukvić, Jelena Tepić, Tijana Rubežić, Biljana Negovanović, Gordana Novaković, Irena Tica i Tanja Kovačevič-Aljić iz Novog Sada, Marija Zečević, Jelena Kojčin i Irena Talić iz Futoga, Dragana Marković iz Veternika, Vesna Firić iz Kovilja, Dragana Bogićević iz Sremske Kamenice, Tijana Ratkovica iz Veternika, Dubravka Vučković iz Bačkog Novog Sela, Svetlana Božin iz Bačke Palanke, Nataša Jović iz Siriga, Gabrijela Kujović iz Čerevića, Slađana Nikolić iz Neradina, Gina Radić iz Šajkaša, Kristina Vajda iz Bečeja, Zorana Maksimović iz Pivnica, Tatjana Lukić iz Bačkog Gradišta, Jasmina Tordaj iz Maglića i Jovana Kojdić iz Inđije.

Čestitamo!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!   

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

servisne informacije novosadska policija RHMZ vremenska prognoza novi sad 27. novosadski maraton novosađani betanija raspored sahrana i ispraćaja jkp lisje isključenja struje matičar novi sad novosadsko porodilište JKP Vodovod i kanalizacija sahrane novi sad raspored sahrana novi sad novorođenčad izmena režima saobraćaja Elektrodistribucija Novi Sad isključenje vode bez struje Aleksandar Vučić bebe KCV protest taksista klinika za ginekologiju i akušerstvo bez vode Isključenje struje elektrovojvodina jkp novosadska toplana servisne informacije novi sad