Radosne vesti iz Betanije: Za vikend rođene 52 bebe!

Radosne vesti iz Betanije: Za vikend rođene 52 bebe!

U novosadskom porodilištu, od petka, 8. januara, u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su:

DEVOJČICE: Tatjana Mijatov, Jelena Feher, Jelena Gaćaš, Svetlana Milovanović, Jelena Živanov, Bojana Đurić, Sanja Petković, Marijana Jorgin-Mišić, Jelena Antić-Lovrić, Ivana Mršić, Tamara Farkaš, Aleksandra Odalović, Leposava Niketić i Maria Pantelić iz Novog Sada, Ljiljana Tadić iz Sremske Kamenice, Ana Tasić iz Petrovaradina, Adeljina Krasnići i Dragana Toplica iz Veternika, Bojana Kozić iz Bačke Palanke, Elvira Kihut-Delibašić i Vesna Planinčić iz Temerina, Olivera Dumnić iz Rakovca, Aleksandra Nikolić iz Despotova i Milijana Jokić iz Silbaša.

DEČAKE: Marijana Lazović, Klaudija Popović, Ljilja Đurović, Ivana Zuber, Marija Nikodijević, Aleksandra Marović, Tamara Madavić, Ivana Simanić, Tamara Nastić, Milica Bajić i Jasmina Kontić iz Novog Sada, Ana Menđan iz Sremske Kamenice, Danijela Kondić-Lakić i Jovana Radulović iz Kaća, Daniela Banović-Čoban iz Petrovaradina, Sanja Vukosavljević i Mirjana Milovac iz Veternika, Dragana Josić iz Sombora, Maja Matijević iz Rume, Dubravka Rajić iz Sremskih Karlovaca, Gordana Tot iz Gospođinaca, Maja Jovanović iz Tovariševa, Marija Vukas iz Bečeja, Nada Petrović iz Gajdobre, Nataša Kovačević iz Pavlovaca, Ružica Prole iz Temerina, Adrijana Vurunić iz Čortanovaca i Milica Gurjanov iz Čuruga.

Čestitamo!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!   

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan