Sedmi "Novosadski noćni bazar" u petak na Ribljoj pijaci

Sedmi "Novosadski noćni bazar" u petak na Ribljoj pijaci

Organizatori najavljuju feštu za pamćenje i ponos Novog Sada.

U petak, 13. jula, od 18 do 24 sata, na Ribljoj pijaci će se po sedmi put će se održati manifestacija "Novosadski noćni bazar".

- Svojim entuzijazmom i željom da u Novom Sadu u prijatnoj atmosferi ponudimo nesvakidašnju mogućnost da svi zainteresovani posete najstariju novosadsku pijacu, već godinu dana Novosađankama i Novosađanima pružamo mogućnost da se upoznaju sa radom i gastronomskim i umetničkim proizvodima naših proizvođača i izlagača – poručuje se u pozivu.

Organizatori podsećaju da je na prvom "Novosadskom noćnom bazaru" bilo preko 160 izlagača i preko 4.000 posetilaca, dok je na drugi "Bazar" došlo je preko 200 izlagača i veoma velik broj posetilaca. Na trećem "Novosadskom noćnom bazaru", kao i na četvrtom, bilo je preko 300 izlagača, a na petom – prvom prolećnom "Novosadskom noćnom bazaru" bilo je preko 330 izlagača i izuzetno mnogo posetilaca, što se, navodi se, ponovilo i na šestom bazaru.

- Za "Sedmi novosadski noćni bazar" pripremili smo još raznovrsniju ponudu naših izlagača, a svi posetioci biće u prilici da i ovog puta uživaju u hrani i piću, umetničkim delima, unikatnoj garderobi i obući, nakitu i nameštaju – kaže se na kraju saopštenja organizatora manifestacije.

Svečano otvaranje zakazano je za 18 časova na Ribljoj pijaci.

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

vremenska prognoza novi sad bez vode Isključenje struje bez struje servisne informacije novi sad gradsko groblje elektrovojvodina bebe novosađani novosadsko porodilište dunavski park osnovne škole JKP Gradsko zelenilo novorođenčad dunav sahrane mala matura prognoza vremena betanija Elektrodistribucija Novi Sad servisne informacije JKP Vodovod i kanalizacija klinika za ginekologiju i akušerstvo naplata Republički hidrometeorološki zavod RHMZ isključenja struje raspored sahrana novi sad Vreme u Novom Sadu jkp lisje