SKUP NA LIMANU: Komšijsko ćoše za dobro i loše

SKUP NA LIMANU: Komšijsko ćoše za dobro i loše

Pozvani svi koji dele mišljenje da javnoj garaži nije mesto na Limanima.

Inicijativa građana "Sačuvajmo Liman od betona" pozvala je građane da danas, 28. maja, u 18 časova na uglu Balzakove i Narodnog fronta uz čaj i kafu razmene mišljenja o Generalnom planu regulacije Limana sa Univerzitetskim kampusom, a koji predviđa izgradnju javnih garaža.

Iz Inicijative – koja je prošle nedelje već prikupila hiljade potpisa i stotine prigovara na plan koji je bio na javnom uvidu – navode da pozivaju sve koji dele mišljenje da javnoj garaži nije mesto na Limanima da dođu na diskusiju, i ukoliko to do sada nisu učinili, potpišu peticiju protiv izgradnje javne garaže. U saopštenju su dodali da je okupljanje na uglu Balzakove i Narodnog fronta prijavljeno policiji.

UPOZORENJE ORGANIZATORA: Iz inicijative napominju da su u subotu kasno uveče Liman 3 i 4 oblepljeni plakatima s informacijom o "protestnoj šetnji", najavljenoj takođe za danas u 18 časova, ali na okretnici autobuskih linija 4 i 7, a pod parolom "Nećemo betonski Liman" (slika dole).
- Ograđujemo se po pitanju ovog protesta, s obzirom na to da nismo kontaktirani niti obavešteni o ovom skupu, lično ili preko Fejsbuk grupe "Sačuvajmo Liman od Betona", niti se organizator ovog skupa potpisao na pozivu za okupljanje – napominje Biljana Simonović iz Inicijative. 

Oceni vest:
5
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Elektrodistribucija Novi Sad raspored sahrana i ispraćaja Spens novosadska policija servisne informacije novi sad štrand Novo naselje isključenja struje sahrane novi sad sahrane bez vode isključenje vode novorođenčad gradsko groblje novosadsko porodilište raspored sahrana novi sad policija betanija almaško groblje havarija na vodovodu JKP Vodovod i kanalizacija bez struje bebe jkp lisje servisne informacije opens 2019 lisje horoskop elektrovojvodina opens distrikt