SKUP NA LIMANU: Komšijsko ćoše za dobro i loše

SKUP NA LIMANU: Komšijsko ćoše za dobro i loše

Pozvani svi koji dele mišljenje da javnoj garaži nije mesto na Limanima.

Inicijativa građana "Sačuvajmo Liman od betona" pozvala je građane da danas, 28. maja, u 18 časova na uglu Balzakove i Narodnog fronta uz čaj i kafu razmene mišljenja o Generalnom planu regulacije Limana sa Univerzitetskim kampusom, a koji predviđa izgradnju javnih garaža.

Iz Inicijative – koja je prošle nedelje već prikupila hiljade potpisa i stotine prigovara na plan koji je bio na javnom uvidu – navode da pozivaju sve koji dele mišljenje da javnoj garaži nije mesto na Limanima da dođu na diskusiju, i ukoliko to do sada nisu učinili, potpišu peticiju protiv izgradnje javne garaže. U saopštenju su dodali da je okupljanje na uglu Balzakove i Narodnog fronta prijavljeno policiji.

UPOZORENJE ORGANIZATORA: Iz inicijative napominju da su u subotu kasno uveče Liman 3 i 4 oblepljeni plakatima s informacijom o "protestnoj šetnji", najavljenoj takođe za danas u 18 časova, ali na okretnici autobuskih linija 4 i 7, a pod parolom "Nećemo betonski Liman" (slika dole).
- Ograđujemo se po pitanju ovog protesta, s obzirom na to da nismo kontaktirani niti obavešteni o ovom skupu, lično ili preko Fejsbuk grupe "Sačuvajmo Liman od Betona", niti se organizator ovog skupa potpisao na pozivu za okupljanje – napominje Biljana Simonović iz Inicijative. 

Oceni vest:
5
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan