"Srbija protiv nasilja" zahteva poništavanje izbora u Beogradu i poziva građane na protest u 18 sati

"Srbija protiv nasilja" zahteva poništavanje izbora u Beogradu i poziva građane na protest u 18 sati

Koalicija "Srbija protiv nasilja" saopštila je noćas da, na osnovu 81 procenta prebrojanih glasova u Beogradu, lista SNS ima 21 hiljadu glasova više od njihove liste.

S obzirom na to da je više od 40 hiljada ljudi bez legalnog prebivališta u Beogradu organizovano dovedeno radi podrške SNS listi, čime je drastično promenjena izborna volja Beograđana, zahtevamo poništavanje izbora u gradu Beogradu i ponavljanje glasanja za Skupštinu grada poručuju iz ove koalicije.

Prethodno, kako navode, zahtevaju čišćenje biračkog spiska.

Pozivamo građane Beograda na proteste zbog krađe izborne volje ispred Gradske Skupštine (Starog dvora) u 18h, odakle ćemo se uputiti ka sedištu Republičke izborne komisije u ulici Kralja Milana – stoji u saopštenju "Srbije protiv nasilja".

Oceni vest:
11
9

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Bane

    pre 153 dana i 14 sati

    Pa zar opet neredi i ulica. Pustite nas da živimo u miru. Ako su osobe u biračkom spisku onda imaju i prebivalište u Srbiji. Po Zakonu ne mogu da rade u Srbiji ako nemaju prebivalište. Mislim da je to u redu. E sad da li je u redu javni servis , funkcionerska kampanja i slično ....
    Tu je uvek u prednosti onaj koji je na vlasti

    Oceni komentar:
    20
    3
  • Podbarac

    pre 153 dana i 13 sati

    Ovo nisu bili izbori nego cirkus , Arena je ruglo dešavanja.

    Oceni komentar:
    5
    14
  • Marija

    pre 153 dana i 12 sati

    Dokle će neko nasedati na lansiranje tzv vesti od grupe raznih pokreta i stranaka oko novaca Djilasa ? Pa neki ne osvoje većinu ni u svom selu ? Prava stvar je pobeda dr. Nestorovića a harlekin Kesić se sprda u vezi njega. On je kao novinar....Čkalja je bio zabavniji od njega. Šutnuće ga Šolak pa će kukati posle. Tzv opoziciju kada vidiš na slici...kom liku možeš verovati ? Ostaviti ključ od stana kao nekad starim Mićunoviću ?Tajkuni su sve uništili ali su gladni stalno...Njima da verujem,nikad.

    Oceni komentar:
    8
    5
  • Namerne i nenamerne greške

    pre 153 dana i 12 sati

    Izbori se ne prave u doba retrogradnog Merkura.
    Svi koji rade sa podacima, Call centrima i kontaktima sa klijentima to znaju, imali su direktno prilike da se uvere u povećanje mentalnih grešaka u to doba.
    Ta dejstva se ne mogu izbeći pažnjom, voljom i planiranjem.
    Ovi izbori će tek pokazati u narednim danima čega je sve bilo, Arena nije najteži prekršaj. Moja lična sumnja je krađa glasova, putem kompjutera i finalnog zbrajanja. Njihovo ne sme da stane je preteralo.Taj deo se slabo kontroliše.

    Oceni komentar:
    4
    6
  • Stevica

    pre 153 dana i 11 sati

    Namerne greške....Toliko kontrolora...opozicije i stranih kontrolora. Svi u želji da propadne sadašnja vlast i da se uvedu sankcije Rusiji...mnogo dolara uloženo u sve to i sve je propalo. Svi živimo u Srbiji. Poštujmo većinsku volju,čuvajmo mir i radimo da bude malo bolje. Nemam vere u tajkune da narodu žele bolje. Djilas i kada se smeje deluje užasno. I Vučić je svako dan na tv ,užas....ali većina Srbije je dala glas. Naš narod nije glup,suviše smo svega pretrpeli kroz istoriju

    Oceni komentar:
    5
    3
  • Samo deobna vlast ima šansu

    pre 153 dana i 10 sati

    Stevice, tebi je i dalje ispran mozak Đilasom. Ko njega uopšte i pominje?
    Mnogo nas zastupa jednostavan stav:
    - Vučiću i SNS-u se ne sme dozvoliti apsolutna vlast.
    Kako uopšte možeš imati poverenja u legalnost izbora gde jedna partija i jedan čovek kontrolišu apsolutno čitavu organizaciju istih. Ostali se ili boje ili su kupljeni.
    Džabe što je narod dao glas.
    Da bi zemlja funkcionisala isti ti glasači treba da prate tu vlast.
    A koliko neće funkcionistai - videćeš.
    Prvo su seljaci izvarani...

    Oceni komentar:
    1
    6
  • Stevica

    pre 153 dana i 8 sati

    "Samo deobna vlast..." Opet glupi komentari sa prizvukom vredjanja..Meni niko nije isprao mozak sigurno. Ne poznajemo se lično pa bih zamolio ako može bez gluposti. Većina je onakva kakva jeste. Da je druga strana kvalitetnija onda bi i bilo nešto. Druga strana nije ponudila ništa kvalitetno ( mislim na neki program ) osim pljuvanja po vlasti. Možda vlast pomaže neki istok,ne znam..ove druge pomaže zapad. Tadić je ispao laf i pružio ruku Tomi diplomi.,svestan nekih grešaka. Čega su ovi svesni ?

    Oceni komentar:
    0
    1
  • Žao mi je što je ovakva vlast

    pre 153 dana i 6 sati

    U "ovima" kako kažeš, postoje kvalitetniji od SNS-a. Da je bilo podele u Skupštini, da ne bude situacije, da kada jedan čovek dobije ideju čitava bratija ga glasa i izglasa, pa taman bilo prihvatanje plana Evrope Kosovu, bilo bi i sreće u ovoj zemlji.
    Ovako, kad se vlada silom, biće i nereda.
    Govoriš apsolutno njihovim rečnikom i rečnikom njihovih medija, pa pristoji se reći da ti je ispran mozak.Ne vređam te.
    Evo, garantujem ti da nam je budućnost tamna, ulogu u tome igra apsolutistička vlast.

    Oceni komentar:
    0
    2
  • Pogledajte samo svoje iyborno mesto

    pre 153 dana i 5 sati

    Možete da vidite tačne rezultate i skinete PDF na sajtu RIK u okviru pojma "Reyultati izbora 2023" sa leve strane. Posebno ya Parlamentarne i posebno za Pokrajinske.
    U mom kraju, na izbornom mestu 137 vidim da smo u okviru pokrajinskih izbora izuzetno opoziciono nadglasli SNS.
    Link:
    https://www.rik.parlament.gov.rs/542645/rezultati/

    Oceni komentar:
    0
    1