TONS spremno dočekuje promotivne aktivnosti na kraju ove i u sledećoj godini

TONS spremno dočekuje promotivne aktivnosti na kraju ove i u sledećoj godini

Krajem oktobra meseca, Novi Sad je u segmentu turizma dobio prestižno priznanje od vodećeg svetskog izdavača turstičkih vodiča i magazina „Lonely Planet“. U kampanji „Besti in Travel“ koju ovaj izdavač promoviše više od 10 godina za redom, Novi Sad je postavljen na visoko treće mesto poželjnih destinacija za posetiti u 2019. godini.

Turistička organizacija grada Novog Sada je od početka novembra nastavila sa brojnim promotivnim nastupima pa je tako nastupila na Sajmu turizma, World Travel Makret u Londonu od 5. do 7.novembra 2018. godine i na grčko-srpskom turističkom forumu u Solunu 9. i 10.novembra .2018.

 

Do kraja meseca, TONS će biti domaćin novinarima iz BIH, Republike Srpske i iz Hrvatske, a sve u saradnji sa Turističkom organizacjiom Beograda.
 
TONS se posebno raduje što će se u Novom Sadu do kraja meseca pored značajnih manifestacija koje privlače tradicionlano veliki broj domaćih i stranih turista (Jazz festival, Serbia Fashion Week, MEKST konferencija, Koncert godine), polako pokrenuti zagrevanje za novogodišnju i zimsku atmosferu, koja se u našem gradu, na radost turista i najmlađih, slavi dva puta, pa tako u Novom Sadu pored mise i liturgije u periodu novogodišnjih praznika obeležavamo i dve nove godine.
 
 
 
U toku naredne nedelje TONS će pokrenuti i kampanju pod nazivom ZIMSKA FANTAZIJA, a u cilju promocije Novog Sada kao mesta idealnog za odmor i razonodu u periodu novogodišnjih i božićnih praznika.


 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan