U Cineplexx Promenadi slatko posluženje i iznenađenje uz nove i stare isterivače duhova

U Cineplexx Promenadi slatko posluženje i iznenađenje uz nove i stare isterivače duhova

Spengler porodica se vraća na mesto gde je sve počelo u novom nastavku franšize "Isterivači duhova: Ledena pretnja", a u vašem bioskopu Cineplexx Promenada tim povodom oganizovan je Blockbuster Night.

Pokloni za sve posetioce, kao i iznenađenja, očekuju vas u četvrtak, 11. aprila od 20 časova. Ulaznice za Blockbuster Night su u prodaji!

Tematsko slatko posluženje očekuje sve posetioce Blockbuster Night-a, a najsrećnije ekskluzivni pokloni iz filma. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Promenada ili onlajn putem CineplexxRS aplikacije i njihvog sajta.

Zasnovano na filmu "Isterivači duhova" iz 1984, u filmu "Isterivači duhova: Ledena pretnja", Spengler porodica se vraća na mesto gde je sve počelo – kultni vatrogasni dom u Njujorku – da bi se udružila sa izvornim Isterivačima duhova, koji su razvili tajnu istraživačku laboratoriju kako bi hvatanje duhova postavili na viši stepen. Ali, prilikom otkrića drevnog artefakta oslobodi se zla sila, i novi i stari Isterivači duhova moraju udružiti snage kako bi zaštitili svoj dom i spasili svet od drugog ledenog doba.
Originalna postava iz prva dva filma se vraća – Bil Marej, Den Akrojd i Erni Hadson. Na veliko oduševljenje mlađe publike, u glavnim ulogama su Fin Vulfhard, Mekena Grejs i Pol Rud.

Svaki duh koji je ikada uhvaćen, biće oslobođen!

Pripremite se za stare i nove Istraživače duhova u bioskopu Cineplexx Promenada!

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan