Uklanja se kran kod "Pupinove palate" (FOTO)

Uklanja se kran kod "Pupinove palate" (FOTO)

Danas i sutra radovi u punom jeku...

Kako je javnost obavestila Gradska uprava za saobraćaj i puteve, demontaža krana na gradilištu "Pupinove palate" u ulici Narodnih heroja u Novom Sadu počela je u četvrtak, 4. aprila, i trajaće do nedelje, 7. aprila.


Da podsetimo, navedenom periodu na snazi je privremena zabrana saobraćaja i parkiranja u ulici Narodnih heroja – od Trga mladenaca do Bulevara Mihajla Pupina, kao i zabrana saobraćaja u krajnjoj desnoj saobraćajnoj traci na Bulevaru Mihajla Pupina – od ulice Narodnih heroja do autobuskog stajališta.Pripremni radovi započeti su pre dva dana, dok su danas, uz pomoć raznovrsne mehanizacije, krenuli i radovi na samoj demontaži glavnog teretnog krana na gradilištu "Pupinove palate".

 


Kako pešaci ne bi ulazili u zonu radova, okolina "Pupinove palate" opasana je sigurnosnim trakama, a obezeđuju je i radnici.

Oceni vest:
1
3

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

horoskop novosadska policija betanija Isključenje struje intervju jkp lisje isključenje vode servisne informacije novi sad isključenja struje Dan oslobođenja Novog Sada u Drugom svetskom ratu elektrovojvodina bez struje raspored sahrana i ispraćaja novosadsko porodilište izmena trase autobusa izmena režima saobraćaja klinika za ginekologiju i akušerstvo gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević bez vode klisa novorođenčad JKP Vodovod i kanalizacija jkp novosadska toplana mural JGSP "Novi Sad" novosađani raspored sahrana novi sad sahrane novi sad servisne informacije bebe