Uskoro novi šoping park u Novom Sadu

Uskoro novi šoping park u Novom Sadu

Na mestu megamarketa Tempo pored kanala u Novom Sadu počela je gradnja novog šoping parka u kome će svoje mesto naći nekoliko brendova.

Za sada je poznato da stiže Mega Maxi koji već postoji u nekoliko gradova u Srbiji, ali ne i u Novom Sadu. Ono što je novo na našem tržištu je poljski brend Mercury Market, koji je novi vlasnik brenda Emmezeta.

Merkury Market, jedan od najvećih trgovaca nameštajem, pokućstvom i građevinskim materijalom u srednjoj Evropi.

Vlasnika Merkury Marketa Jana Papierza magazin Forbes redovno svrstava među 100 najbogatijih Poljaka, navodeći kako je reč o milijarderu (vrednost imovine merena u zlotima) koji je 1991. počeo biznis u rodnom Krosnom otvorivši skladište građevinskog materijala, a trenutno raspolaže sa 20 trgovačkih centara samo u Poljskoj.

U Poljskoj, Češkoj i Slovačkoj Merkury Market preporučuje svoju ponudu, između ostalog, time što na svojim policama plasira oko 55.000 proizvoda iz matične države, Nemačke, Španije i Italije. U svakom slučaju, Papierz se dosad pokazao uspešnim u preuzimanju biznisa u srednjoj Evropi prenela je EKapija.

Osim brednova Mega Maxi i Mercury, očekuje se da će svoje mesto na ovde naći i drugi manji brendovi, ali za sada nije poznato ko bi to mogao da bude.

Izvor: 192

Oceni vest:
24
33

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • IZNOGUD

    pre 33 dana i 13 sati

    Bilo bi mi draže da sam pročitao malo više podataka o asortimanu koji će biti u Marketu. To da li je on bogatun iz Poljske i koliko je bogat uopšte me ne zanima..

    Oceni komentar:
    9
    125
  • Ivanka Novo Naselje

    pre 33 dana i 13 sati

    Da li neko od gradskih oceva uopste zna da u delu Naselja - Sarengrada koji cini trecinu ukupnog Naselja fali : osnovna skola, vrtic, bar jedan veliki market , normalno decije igraliste , i jos puno toga….A visoko spratnice i druge zgrade i citavi kompleksi nicu kao gljive …Bitno je prodati i zaraditi a sta treba narodu nije bitno…

    Oceni komentar:
    26
    148
  • Мина

    pre 33 dana i 8 sati

    Било би супер кад би отворили неку фабрику ...тржних центара имамо за све светске брендове...СПЕНС празан

    Oceni komentar:
    17
    131
  • Liman

    pre 32 dana i 10 sati

    Uopšte nam nije trebalo,al njihovi nezajazljivi džepovi su uvek prazni.

    Oceni komentar:
    2
    30
  • Šumar

    pre 31 dan i 14 sati

    A kakva će drva biti u tom parku?

    Oceni komentar:
    1
    10