Doček 2024. u hotelu Sheraton uz Lexington bend

Doček 2024. u hotelu Sheraton uz Lexington bend

Želeli biste da ovu godinu ispratite, a narednu dočekate u ekskluzivnom okruženju, uz jedan od najboljih bendova, poznat po tome što pravi fantastičnu atmosferu? Zagarantovana zabava čeka vas u novosadskom hotelu Sheraton, gde će nastupati čuveni Lexington bend!

Provedite novogodišnju noć iz snova... Ne zna se šta će biti bolje: ambijent, hrana ili muzika – sve je vrhunski! Nema sumnje da će ovakav Doček biti jedan od onih koji se dugo pamte.


MUZIKA ZA ODLIČAN PROVOD, AMBIJENT ZA UŽIVANJE

Lexington bend je dobro poznat po svojim nezaboravnim nastupima, a sada će vas uvesti u atmosferu Nove godine najlepšim hitovima i emocijama.

Uživaćete u odličnoj svirci i sasvim sigurno poželeti da celu noć đuskate. Uz muzičke vratolomije Lexington benda nikom se ne miruje, zato očekujte neponovljive trenutke i sjajnu zabavu.

Cena po osobi za doček Nove godine 2024. zavisi od pozicije stola i kreće se u rasponu od 180 do 260 evra..

Ova cena uključuje elegantno mesto za sedenje, gala večeru (švedski sto) i domaći paket pića. kao i neizostavni šampanjac u ponoć.

Za dodatne informacije i rezervacije, kontaktirajte broj telefona 064 847 74 47.

Okružite se svetom luksuza i elegancije, gde svaki trenutak postaje poseban! Za najekskluzivniji doček Nove godine 2024., nema boljeg mesta od hotela Sheraton Novi Sad!

Oceni vest:
3
3

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan