FOTO: Vlažan sneg prekrio Novi Sad, biće i kiše danas

FOTO: Vlažan sneg prekrio Novi Sad, biće i kiše danas

U većem delu Srbije danas će biti oblačno i osetno hladnije s kišom i snegom, samo će se na jugu i jugoistoku zemlje zadržati toplo i veći deo dana suvo.

U Novom Sadu pada vlažan sneg. U toku dana padavine će biti na granici kiše i snega i u slabljenju, a vlažan sneg se ponovo očekuje uveče i u toku noći. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura oko 0 °C, a najviša oko 3 °C.



Vlažan sneg jutros pada i širom Vojvodine, u Beogradu, zapadnoj i jugozapadnoj Srbiji. Tokom dana padavine će biti na granici kiše i snega i u slabljenju, a ponovo će se intenzivirati uveče i u toku noći uz stvaranje snežnog pokrivača visine od 5 do 20 cm.



Duvaće slab i umeren, u Banatu povremeno jak severozapadni vetar, dok će na jugu Srbije vetar i dalje biti umeren i jak jugozapadni. Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će biti pretežno oblačno i hladnije, sa čestom pojavom i kiše i snega.

Zbog snega je smanjena brzina kretanja na teritoriji Beograda, Vojvodine, zapadne i jugozapadne Srbije, saopštio je jutros AMSS.



Najopterećeniji putni pravci I prioriteta održavanja su prohodni i nema snega. Državni putevi II prioriteta održavanja su prohodni i nema snega. Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije" na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan