Novi Renualt Koleos čeka vas na 15. Novosadskom sajmu automobila (FOTO)

Novi Renualt Koleos čeka vas na 15. Novosadskom sajmu automobila (FOTO)

U susret sajmu automobila, koji se ove godine u našem gradu održava od 25. do 29. oktobra, predstavljamo vam novi Koleos.

Novi Renault Koleos proširuje vaše horizonte. Prepoznatljiv dizajn sa neverovatnom kombinacijom moćnog karaktera i sofisticiranosti pomera granice očekivanja i ponosi se smelim stilom.

Sofisticiranost je stvar detalja. Novi Koleos ispunjava vaše zahteve u pogledu dizajna i izbora materijala.



Za najbolju moguću vožnju sa novim Koleosom, Renaultovi inženjeri su pouzdanu i ekonomičnu dinamičnost motora u ponudi udružili sa udobnošću najnovijeg, bez stepena prenosa, automatskog menjača X-Tronic. Ova jedinstvena kombinacija pruža pravo zadovojstvo u vožnji.

U ponudi su dizel motori : dCi 130 I dCi 175 , sa opcijama automatskog menjača I pogonom na sva 4 točka.

Odaberite drugačiji put u Crossover vozilima Renault, uz novi paket Čista 5ica – sa Pet godina garancije, četiri zimske gume i 200 evra u dodatnoj opremi!

 

Iz auto-kuće "Stojanov auto" – koja u našem gradu distibuira i servisira Renaultova vozila – pozivaju vas da posetite njihovu izložbu u Master hali za vreme trajanja sajma automobila u Novom Sadu od 25. do 29. oktobra 2017, a svi Novosađani koji su nestrpljivo čekali Koleos, mogu se upoznati s ovim modeom u Renault prodajnom salonu na adresi Zrenjaninski put 12, Novi Sad.

NOVI RENAULT KOLEOS: Odaberite drugačiji put – zakažite već danas svoju test vožnju na broj telefona  021 2100 488


PR tekst

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan