Panoi maturanata ponovo u centru grada

Panoi maturanata ponovo u centru grada

Odlukom gradonačelnika Miloša Vučevića, Grad Novi Sad će maturantima srednjih škola i ove godine obezbediti prostor u centru grada za izlaganje panoa. Oni će biti izloženi od 9. maja 2022. godine u Ulici kralja Aleksandra.

Grad Novi Sad raspolaže ograničenim brojem mesta (60) za izlaganje panoa. Molbe se mogu slati od dana objave ovog poziva do popune slobodnih mesta, a najkasnije do 6. maja 2022. godine, na mejl adresu . Obavezno je tom prilikom navesti naziv škole, odeljenje i kontakt-telefon. Molbu za isticanje panoa podnosi učenik predstavnik odeljenja maturanata.

Kako bi se na postojećem prostoru mogao izložiti što veći broj panoa vertikalne orijentacije, panoi moraju biti maksimalne visine 120 cm i maksimalne širine 75 cm, takođe, pano mora biti odštampan na foreksu.

Kao i prethodnih godina, pozivaju se svi zakupci lokala u centru grada da odgovore na inicijativu gradonačelnika i da izađu u susret maturantima time što će im omogućiti postavljanje panoa u izlozima bez nadoknade.

Oceni vest:
4
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • E, koje su to retko viđene...

    pre 754 dana i 9 sati

    Trebaju li panoi da imaju 2D barkod, kao i brojevi na kućama u Zmaj Jovinoj?
    Možete li ostaviti za nas digitalno nepismene, bez smart telefona, poneki arapski broj na kućama, pa da se snalazimo kao nekad u normalnim vremenima.
    Ono, kao kultura starih vremena, grad kulture, arapski brojevi na kućama.
    Ubacite se u vanevropski film, ono kao tolerancija, pa kao dvo-brojčano prikazivanje.
    Kao fora 2D pa još i arapski broj.
    Multicifarna nastava?

    Oceni komentar:
    3
    1