Traje potraga za trostrukim ubicom, postoji sumnja da je prešao granicu

Traje potraga za trostrukim ubicom, postoji sumnja da je prešao granicu

Istražitelji sumnjaju da je Goran Janković (37), trostruki ubica iz Novog Sada, posle krvavog pira uspeo da pređe granicu i da se skriva u regionu.

Potraga za Goranom Jankovićem (37) iz Novog Sada, koji je u ponedeljak ubio ženu Mirjanu (32), taštu Nadu (57) i tasta Branislava Pajića (57), i to pred svojim sinovima, već tri dana neprestano traje, a nadležni ne isključuju ni mogućnost da je trostruki ubica uspeo da pređe granicu sa Hrvatskom, zbog čega je za njim raspisana i poternica.

Kako piše Kurir, među Novosađanima vlada strah zbog toga što ubica ni posle tri dana nije nađen, a policijske patrole okupirale su čitav grad, ali i okolinu.

Planirao pokolj

– Moguće je da je Janković posle krvavog pira uspeo da pređe granicu i da je utočište našao u nekoj od zemalja regiona. Mogao je preko Bačke Palanke da pobegne u Hrvatsku. Udaljenost do granice je svega 41 kilometar, a pitanje je koliko je vremena prošlo od zločina do prijave policiji. Za njim je sada raspisana međunarodna poternica, ali postoji mogućnost da je on pre toga izašao iz zemlje - objašnjava sagovornik.

Izvor "Blica" kaže da gotovo nema sumnje da je Janković planirao pokolj.

– On je macolu kojom je žrtvama smrskao glave poneo sa sobom, najverovatnije iz svoje radionice. Zašto bi je nosio da nije nameravao da počini zločin? - kaže izvor, i dodaje da je još jedan detalj svima upao u oči.

– Zanimljivo je da je Goran pre godinu dana kupio "golf 2". Nije ga preveo na sebe sve do 10. maja, dan pre nego što je izvršio nasilje nad ženom, koja ga je tada i napustila i vratila se kod roditelja. Tada je došao kod vlasnika od koga je kupio auto i rekao da hoće odmah da prevede kola na sebe. To su i uradili, a taj vlasnik kaže da je Goran tada bio jako nervozan. Kada ga je pitao šta mu je, odgovorio je: "Ma imam neke porodične probleme" - dodaje izvor.

 

 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan