VUČEVIĆ: Imena stradalih pod NATO bombama biće u našim sećanjima dok god je Srbije i njenih građana

VUČEVIĆ: Imena stradalih pod NATO bombama biće u našim sećanjima dok god je Srbije i njenih građana

"Padali su redom heroji koji su nas branili, rušene su fabrike koje su nas hranile, razarani mostovi koji su nas spajali..."

– Ožiljci strašnih dana NATO agresije večno će ostati, a imena stradalih pod bombama biće u našim sećanjima dok god je Srbije i njenih građana, da nikad ne zaboravimo – poručio je danas Miloš Vučević, povodom 22.godišnjice od početka bombardovanja SR Jugoslavije.

– Večeras, kada sat otkuca 20 časova, zaćutimo na minut zbog zlosutnog časa u kom je pre 22 godine počeo krvavi pir nad nama od strane NATO pakta – naveo je gradonačelnik Novog Sada, a prenosi Tanjug.

Padali su, podseća, redom heroji koji su nas branili, rušene su fabrike koje su nas hranile, razarani mostovi koji su nas spajali.

– Patili smo i plakali za svakim izgubljenim životom, drhtali od zvuka sirena, uvijali se pred udarcima najjače vojne sile, koja je ovom zemljom ikad hodila, ali se nismo predali ni izgubili nadu da će naša Srbija ponovo ponosno zasijati u svoj svojoj slavi i lepoti – naveo je Vučević u objavi na Instagramu.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan