Dnevni horoskop za petak, 26. april

Dnevni horoskop za petak, 26. april

Saznajte šta vam zvezde predviđaju za danas.


Ovan

Mesec u Strelcu još više podstiče vaš entuzijazam i optimizam. Uvećanje prihoda preko kontakata sa strancima, putovanja, obrazovanja, izdavaštva, rođaka emotivnog partnera. Moguć odlazak na kraći put. Romantična poruka od Blizanca.

 
Bik

Mesec u osmom astrološkom polju pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Venerom, donoseći vam novac, preko turizma, marketinga, transporta. Strastveni susret sa šarmantnom osobom. Pod uticajem Jupitera, preterujete u trošenju novca.

 
Blizanci

Mesec u u trigonu sa vašim vladaocem Merkurom, donosi vam dogovore u vezi sa poslovnim ponudama koje stižu iz inostranstva. Klonite se nepotrebnih troškova. Osoba koju poznajete preko prijatelja, želi da se vidi s vama.

 
Rak

Vaš vladalac Mesec pravi trigon sa Neptunom, pa vas može očarati neko ko često putuje zbog posla. Uvećanje prihoda preko posla sa strancima ili obrazovanja. Pozicija Saturna, vladaoca partnerskih odnosa, donosi manji pad raspoloženja.

 
Lav

Mesec u astrološkom polju kreativnosti u sekstilu sa Merkurom, povoljno utiče na ishod dogovora sa strancima. Pruža vam se mogućnost usavršavanja ili putovanja u inostranstvo, preko osobe koju poznajete preko posla. Strelac misli na vas.

 
Devica

Vaš vladalac Merkur u trigonu sa Mesecom u Strelcu, donosi vam uspeh i novac preko privatne ili porodične delatnosti. Manje rasprave sa članovima porodice i emotivnim partnerom. Romantični Bik šalje vam poziv za izlazak.

 
Vaga

Aspekt Meseca sa Merkurom, donosi vam uspeh i novac ako radite u medijima ili nekoj drugoj delatnosti preko koje ste prisutni u javnosti. Susret sa šarmantnom osobom na kraćem putu u inostranstvu. Budite oprezniji u saobraćaju.

 
Škorpija

Prelazak Meseca preko Strelca donosi vam novac preko paralelnog angažmana, ali i vanredne troškove. Dogovor sa Rakom obećava uspeh umetnicima, sportistma i Škorpijama čije zanimanje ima veze sa obrazovanjem. Smanjite unos šećera.

 
Strelac

Mesec u vašem znaku obrazuje napet aspekt sa vašim vladaocem Jupiterom, čineći vas sklonim pravljenju ambicioznih planova, naročito sa strancima. Pozicija Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, povoljno utiče na odnos sa voljenom osobom.

 
Jarac

Mesec koji upravlja vašim partnerskim odnosima, pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Saturnom, što nepovoljno utiče na komunikaciju sa ljubavni, ali i poslovnim partnerom. Dopada vam se osoba koja često putuje, zbog posla. Bik misli na vas.

 
Vodolija

Pozicija Meseca koji pravi sjajan aspekt sa Mesecom u astrološkoj kući planova, povoljno utiče na vaše finansije. Osoba sa kojom ste nekada sarađivali ima predlog za vas, ali dobro razmislite da li da ga prihvatite.

 
Ribe

Merkur, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, obrazuje trigon sa Mesecom u polju karijere, donoseći vam uspeh i zaradu preko kreativnih delatnosti, ali i preko saradnje sa strancima, putovanja, obrazovanja. Neko ko dolazi sa puta želi da vas vidi.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Upotreba astrologije za podele

    pre 10 dana i 3 sata

    U poslednje vreme, po raznim velikim portalima, moći ćete zapaziti da "neko" lansira članke koji slave određene znakove kao posebne a neke kritikuje.
    U suštini, pokušavaju da iskoriste astrologiju za nove podele i sukobe među ljudima.
    Tako bi neuki trebalo da se pozivaju na takve "vesti" i tvrde da su posebniji i bolji od ostalih i da traže veća prava. U astrologiji ne postoji bitna različitost, svi znakovi su jednako vredni.Već takve namere, govore nam šta rade i u drugim "vestima" i "pravima".

    Oceni komentar:
    0
    1