Besplatne pripreme za prijemni iz matematike i informatike

Besplatne pripreme za prijemni iz matematike i informatike

Zainteresovani srednjoškolci i srednjoškolke mogu da se priključe u bilo kom trenutku, a tokom priprema će biti detaljno obrađene sve teme koje dolaze na prijemni ispit.

Prirodno-matematički fakultet Univerziteta u Novom Sadu i ove školske godine organizuje besplatne pripreme za fakultetske prijemne ispite iz matematike i informatike.

Prvi čas će se održati u subotu, 1. decembra 2018. od 11 časova u Amfiteatru V Departmana za matematiku i informatiku PMF-a, Trg Dositeja Obradovića 3 u Novom Sadu.

Pripreme će biti podeljene u tri ciklusa, a u skladu sa kalendarom rada srednjih škola. Nastava u prvom ciklusu (decembar 2018. godine) će se održavati u sledećim terminima:

    - subota 1. decembar 2018. od 11 do 14 časova

    - subota 8. decembar 2018. od 11 do 14 časova

    - subota 15. decembar 2018. od 9 do 13 časova.

Raspored nastave za drugi (februar-april 2019.) i treći ciklus (juni 2019.) biće nakadno određeni.

Pripreme vode prof. dr Đurđica Takači i prof. dr Dragan Mašulović koji imaju bogato nastavno iskustvo i na fakultetu i u srednjoj školi, navodi se u saopštenju.

Zainteresovani  mogu da se priključe ovim pripremama u bilo kom trenutku, a tokom priprema će biti detaljno obrađene sve teme koje dolaze na prijemni ispit. Na ovaj način će svim srednjoškolcima i srednjoškolkama biti omogućeno da imaju jednake šanse za polaganje prijemnog, bez obzira iz koje škole i sa kojim predznanjem iz matematike pristupe ovim pripremama.

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan