Deo glumačke ekipe filma "Južni vetar" pred publikom na otvaranju "Cineplexx Promenade"

Deo glumačke ekipe filma "Južni vetar" pred publikom na otvaranju "Cineplexx Promenade"

Otvaranje "Cineplexx Promenade" planirano je za 15. novembar u istoimenom novom tržnom centru.

Kako ističu u saopštenju nakon višemesečnih radova, značajno uloženih sredstava i resursa,  srpska Atina dobija bioskop urađen prema poslednjim standardima uz najnoviju tehnologiju bioskopske industrije.

Bioskop će otvoriti specijalna projekcija domaćeg filmskog hita “Južni vetar” koji je do sada pogledalo više od 300.000 ljudi. Specijalnoj projekciji će prisustvovati deo autoske i glumačke ekipe ovog filma koja će pozdraviti publiku i uveličati početak rada "Cineplexx Promenade".

Zbog velikog interesovanja, kako kažu u saopštenju organizovano je više projekcija filma "Južni vetar" i to u 20.45, u 21.30 i 22 sata. Ekskluzivno, na otvaranju "Cineplexx Promenade" biće održana i projekcija popularnog filma "Burn The Stage" u 21 sat.

Početak prodaje ulazinca zakazan je za 19 sati u "Cineplexx Promenadi".

Akcija 1+1 – poklon za sve bioskopske sladokusce

Dan nakon otvaranja, 16. novembra "Cineplexx Promenada" poklanja svojim fanovima akciju 1+1 kada će svaki posetilac uz jednu kupljenu kartu za bilo koji film u bilo kom formatu, drugu dobiti na poklon. U prodaji će biti ulaznice za sve aktuelne filmske naslove koje uključuju filmove u standardnoj, 3D tehnologiji kao i u superiornoj, novoj MX4D tehnologiji. Ljubitelji sedme umetnosti imaće priliku da pogledaju najnovija filmska ostvarenja kao što su “Južni vetar”, “Fantastične zveri 2: Grindelvaldovi zločini 3D”, “Ono što nas ne ubije”, “Operacija Overlod”, “Zaspanka za vojnike” i druge.

Bioskop "Cineplexx Promenada" će imati osam sala kapaciteta od 1.246 sedišta. Jedna od sala biće opremljena superiornom MX4D tehnologijom, odobrenom od strane holivudskih studija koji prikazuju blokbastere u 4D tehnologiji sa čak 14 različitih specijalnih efekata. Sve sale će biti opremljene RealD 3D sistemom, najnovijim laserskim projektorima, kao i vrhunskim procesorima zvuka. U holu bioskopa posetiocima će biti na raspolaganju prvi put u Novom Sadu svojevrsna zabava u vidu Virtual Reality-ja. Svi ljubitelji bioskopa biće u prilici da iskuse gledanje filmova u potpuno drugačijem položaju, ležeći u udobnim sofama. Zaljubljeni parovi će imati priliku da film sve vreme gledaju zagrljeni u specijalnim, ljubavnim sedištima, koja će biti zastupljena u svim salama, a poseban komfor pružiće specijalna VIP Premium sedišta sa dodatkom taburea za noge. 

"Cineplexx Promenada" predstavlja zajedničku saradnju "Cineplexx-a", austrijske bioskopske grupacije sa preko pet decenija iskustva u filmskoj industriji i Art Viste iz Beograda, najuspešnije domaće kompanije u prikazivačkoj delatnosti koja je na tržištu prisutna više od 20 godina.

Danas "Cineplexx" mrežu čini 42 multipleksa i šest tradicionalnih bioskopa u Austriji, Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Grčkoj, Albaniji i Italiji sa više od 300 sala. Četiri buduća multipleksa su trenutno u izgradnji. Tokom 2017. godine, Cineplexx bioskopi ugostili su oko 12 miliona posetilaca.

Dodatne informacije možete pronaći na sajtu www.cineplexx.rs kao i putem društvenih mreža na www.facebook.com/CineplexxPromenada i instagram.com/cineplexxpromenada.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan