DRŽAVNI NEPRIJATELJ: Balaševiću žele da uzmu državljanstvo

DRŽAVNI NEPRIJATELJ: Balaševiću žele da uzmu državljanstvo

Srbija je jedna srećna i sigurna zemlja, jer, dalo bi se zaključiti iz peticije Srpskog narodnog pokreta (SNP), njen najveći neprijatelj je tek jedan kantautor, pevač, niko drugi do Đorđe Balašević.

Ali, ajmo za početak činjenice: Na sajtu www.peticije24.com, pre četiri dana, organizacija koja se potpisuje kao SNP 1389 Republika Srpska OO Novi Sad, postavila je peticiju "Oduzimanje državljanstva Republike Srbije Đorđu Balaševiću"...

Dakle, braćo Srbi i sestre Srpskinje, lako ćemo mi sa tim spoljnim neprijateljima, nego dajte da se očistimo od onih najgorih, unutrašnjih, koji nam državu izjedaju iznutra. A najveći je naravno taj pevač, uglavnom, ljubavnih pesama iz Novog Sada. Ako ste misli da su po Srbiju pogubni, na primer, urušen sistem vrednosti, loš sistem školstva, nezaposlenost, korupcija, pravosuđe u raspadu, bela kuga ili državni sistem koji ne radi u interesu građana već samo i isključivo u interesu političke kvazi elite, grdno ste se prevarili – Srbiju će upropastiti Balašević i zato odmah potpisujte peticiju!

Navode iz peticije ne vredi prepričavati. Koga baš zanima neka pročita. Organizatori peticije objašnjavaju da su ih "neki od ispada gospodina Balaševića vrlo razljutili“, zaključno sa "poslednjim šamarom koji je opalio Srbiji“ – nedavnim koncertom u Puli. 

Ipak, na kraju zaključluju: “Iako smo svesni da se oduzimanje državljanstva ne primenjuje po našem zakonu, SNP 1389 Republika Srpska simbolično i demonstrativno će uručiti ovaj predlog nadležnim organima“.

Internet je mač sa dve oštrice – daje vam mogućnost da napišete šta hoćete, ali isto tako je neumoljiv, jer bilo o kojem sadržaju da se radi u nekoliko klikova otrkiva releventnost. Kod peticija je to vrlo očigledno. Za četiri dana, od, uzmimo neku okruglu cifru, 10.000.000 Srba, potpisalo je njih 259.Naravno, to neće biti konačna cifra, ali u ovom momentu stvari stoje tako. To bi, ako smo dobro izračunali bilo 0,000025 %. Biće ipak da ostalih 9.999.741 Srba ne živi po mantri "neprijatelja nikad dosta“, da ima pametnijeg posla i da u glavama više ne ratuje ni sa kim, pa ni sa Hrvatima .... Ma koliko se to nekome ne sviđalo.

Oceni vest:
29
44

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • slavica

  pre 2236 dana i 23 sata

  Krenite prvo od politicara !

  Oceni komentar:
  4
  5
 • Šone Odžaci

  pre 2236 dana i 21 sat

  Kakva gomila...lično mi ne treba vaše državljanstvo, imam evropsko... ko ste vi migranti da nekom oduzimate državljanstvo?????

  Oceni komentar:
  11
  10
 • Novosadjanin

  pre 2236 dana i 6 sati

  SNP 1389 iz BIH pravi reda u SRBIJI?
  Pa tamo gede su se oni i njima slični mešali srba nije ostalo ili je ostalo u tragovima.

  Oceni komentar:
  12
  6
 • Eva

  pre 2230 dana i 7 sati

  PRE svega - Srbija je vec upropascena do ispod svakog nivoa !!!
  NAJBITNIJE JE = da su ovakvi komentari najveci neprijatelji Srbiji a najveci neprijatelji su iza takvih poruka . Sve sto Djordje Balasevic radi i kaze = da ga imalo neko slusa = bilo bi drugacije ... JA SAM UZ NJEGA I PODRZAVAM GA 100% .

  Oceni komentar:
  20
  11
 • Srećko

  pre 2193 dana i 5 sati

  Šta će njemu Srpsko državljanstvo. On je davnih dana uzeo Slovenačko, a može bez problema da dobije (ako već nije) i Hrvatsko. Lako je njemu kada je on građanin sveta, nadaleko čuveni *** cenzurisano ***

  Oceni komentar:
  2
  9
 • Darko

  pre 2103 dana i 9 sati

  Aj bre od*****e.Zna se zbog koga mi loše živimo i to se ne može lako promeniti,a ovog genija ostavite na miru.

  Oceni komentar:
  1
  3