Genesis beauty center: Zašto je Carbofit oksigenacija trenutno najpopularniji tretman u svetu

Genesis beauty center: Zašto je Carbofit oksigenacija trenutno najpopularniji tretman u svetu

Sportske povrede, hronični bolovi, slaba cirkulacija, oporavak nakon operacije, ali i borba sa celulitom i suvišnim kilogramima, šta god da je od toga vaš izazov, Carbofit oksigenacija tela može da vam bude odličan saveznik.

I ne samo tada, već u svim situacijama u kojima je telu potrebna veća količina kiseonika kako bi se
rehabilitovalo i pripremilo za zahtevne aktivnosti koje vas očekuju. Nikad jednostavnije i nikad efektnije.
Reč je o potpuno prirodnom tretmanu kojim se, nakon završene serije, periferna cirkulacija pojačava oko 3 do 6 puta i detaljno se čisti organizam.

Smatra se da je Carbofit jedna od, sada razotkrivenih, tajni lepote i zdravlja holivudskih zvezda.
Dostupna je i vama, u Genesis beauty centru u Novom Sadu.

Kako izgleda Carbofit tretman

Telo se tretira čistim ugljen dioksidom u hermetički zatvorenoj sterilnoj vreći. Njegova povećana koncentracija u potkožnom sloju dovodi i do povećanog oslobađanja kiseonika. To je takozvani “Bohr efekat” koji poboljšava mikrocirkulaciju u tkivima i ćelijski metabolizam.

Carbofit tretman traje od 45 minuta do sat vremena, u zavisnosti od rezultata koje želite da postignete, a da bi se dejstvo ugljen-dioksida ubrzalo, telo se prethodno priprema 15- tak minuta u sauni na temperaturi od 50 – 60 stepeni.

 

 

Kakvi efekti se postižu Carbofit oksigenacijom tela

Poboljšanje cirkulacije i povećanje količine kiseonika dve su najveće dobrobiti koje možete, uz redovno unošenje vode, da podarite svom organizmu. Za sve teške izazove koji mu predstoje ili u želji da ga osvežite i ojačate, sada vam je na raspolaganju trenutno najpopularniji tretman u svetu- Carbofit oksigenacija.

Carbofit oksigenacija tela značajno smanjuje i vreme rehabilitacije posle sportskih povreda. Posle samo jednog tretmana smanjuje bol. Poboljšava elastičnost tkiva i fleksibilnost zglobova, obnavlja mikrocirkulaciju, smanjuje otok, sprečava zapaljenje i smanjuje rizik od ponovne povrede u toj oblasti.

Koliko će Carbofit terapija da bude efikasna, zavisi od količine ugljen- dioksida, od površine tela koje se tretira, od dužine trajanja seanse, kao i broja i učestalosti tretmana. Sve to odrediće, potpuno prema vašem stanju i potrebama, stručnjaci Genesis beauty centra. Da bi se osetio dugotrajni efekat, obično se preporučuje bar 7 tretmana, nedeljno 2- 3.

 

 

Carbofit, nezaobilazan za spotiste- odličan i za mršavljenje

Najveću popularnost Carbofit je stekao kao program mršavljenja, jer na potpuno neinvazivan način, a vrlo efektno, prodire u kožu, u masno tkivo i telo preoblikuje na zdrav način.

Njegovu višestruku primenu najbolje su do sada ispitali profesinalni sportisti širom sveta. Carbofit terapija smanjuje upalne procese i otoke, smanjuje bol u slučaju preloma ili kod povreda mišića, ligamenata ili posle različitih hirurških intervencija. On takođe umanjuje mogućnost povrede u istoj oblasti i pravi je izbor za opuštanje i osnaživanje pred takmičenje.


Efekti Carbofit tretmana dragoceni u trećem dobu

Kod bolnih oboljenja i sindroma koji se najčešće javljaju u trećem dobu Carbofit oksigenacija značajno pomaže. Ona pre svega poboljšava imunološki status. Kod obolelih od dijabetesa i dijabetetske polineuropatije ubrzava perifernu cirkulaciju, ubrzava proces zarastanja rana, podstiče stvaranje novih krvnih sudova i obnavlja oštećene krvne sudove i mikrocirkulaciju.

Kod problema sa proširenim venama i kapilarima poboljšava elastičnost krvnih sudova, kod Kronove bolesti i ulceroznog kolitisa stimuliše zarastanje promena u crevima i smanjuje otok. Kod želudačnog i dvanaestopalačnog ulkusa smanjuju se bolovi, smiruje mijalgiju, ubrzava bazalni metabolizam.

Carbofit oksigenacija poboljšava fleksibilnost zglobova i ublažava bol već nakon prvog tretmana.

 

Za više informacija o indikacijama za Carbofit oksigenaciju, efektima, kao i za odabir termina pozovite 021 382 7773, pišite nam na ili nas posetite u ulici Branka Bajića 9D. Dodatne informacije o tretmanima potražite i na www.genesisbeauty.rs.

 

Oceni vest:
3
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

magla isključenja struje raspored sahrana i ispraćaja astrologija jkp lisje klinika za ginekologiju i akušerstvo isključenje vode zodijak isključenja elektrovojvodina betanija sremska kamenica JKP Vodovod i kanalizacija saveti novosadsko porodilište raspored sahrana novi sad zagađenje vazduha horoskop servisne informacije novi sad dnevni horoskop bez vode Spens horoskopski znaci bebe zbor građana novorođenčad sahrane novi sad zdravlje vlada srbije matičar novi sad