Genesis beauty center: Zašto je Carbofit oksigenacija trenutno najpopularniji tretman u svetu

Genesis beauty center: Zašto je Carbofit oksigenacija trenutno najpopularniji tretman u svetu

Sportske povrede, hronični bolovi, slaba cirkulacija, oporavak nakon operacije, ali i borba sa celulitom i suvišnim kilogramima, šta god da je od toga vaš izazov, Carbofit oksigenacija tela može da vam bude odličan saveznik.

I ne samo tada, već u svim situacijama u kojima je telu potrebna veća količina kiseonika kako bi se
rehabilitovalo i pripremilo za zahtevne aktivnosti koje vas očekuju. Nikad jednostavnije i nikad efektnije.
Reč je o potpuno prirodnom tretmanu kojim se, nakon završene serije, periferna cirkulacija pojačava oko 3 do 6 puta i detaljno se čisti organizam.

Smatra se da je Carbofit jedna od, sada razotkrivenih, tajni lepote i zdravlja holivudskih zvezda.
Dostupna je i vama, u Genesis beauty centru u Novom Sadu.

Kako izgleda Carbofit tretman

Telo se tretira čistim ugljen dioksidom u hermetički zatvorenoj sterilnoj vreći. Njegova povećana koncentracija u potkožnom sloju dovodi i do povećanog oslobađanja kiseonika. To je takozvani “Bohr efekat” koji poboljšava mikrocirkulaciju u tkivima i ćelijski metabolizam.

Carbofit tretman traje od 45 minuta do sat vremena, u zavisnosti od rezultata koje želite da postignete, a da bi se dejstvo ugljen-dioksida ubrzalo, telo se prethodno priprema 15- tak minuta u sauni na temperaturi od 50 – 60 stepeni.

 

 

Kakvi efekti se postižu Carbofit oksigenacijom tela

Poboljšanje cirkulacije i povećanje količine kiseonika dve su najveće dobrobiti koje možete, uz redovno unošenje vode, da podarite svom organizmu. Za sve teške izazove koji mu predstoje ili u želji da ga osvežite i ojačate, sada vam je na raspolaganju trenutno najpopularniji tretman u svetu- Carbofit oksigenacija.

Carbofit oksigenacija tela značajno smanjuje i vreme rehabilitacije posle sportskih povreda. Posle samo jednog tretmana smanjuje bol. Poboljšava elastičnost tkiva i fleksibilnost zglobova, obnavlja mikrocirkulaciju, smanjuje otok, sprečava zapaljenje i smanjuje rizik od ponovne povrede u toj oblasti.

Koliko će Carbofit terapija da bude efikasna, zavisi od količine ugljen- dioksida, od površine tela koje se tretira, od dužine trajanja seanse, kao i broja i učestalosti tretmana. Sve to odrediće, potpuno prema vašem stanju i potrebama, stručnjaci Genesis beauty centra. Da bi se osetio dugotrajni efekat, obično se preporučuje bar 7 tretmana, nedeljno 2- 3.

 

 

Carbofit, nezaobilazan za spotiste- odličan i za mršavljenje

Najveću popularnost Carbofit je stekao kao program mršavljenja, jer na potpuno neinvazivan način, a vrlo efektno, prodire u kožu, u masno tkivo i telo preoblikuje na zdrav način.

Njegovu višestruku primenu najbolje su do sada ispitali profesinalni sportisti širom sveta. Carbofit terapija smanjuje upalne procese i otoke, smanjuje bol u slučaju preloma ili kod povreda mišića, ligamenata ili posle različitih hirurških intervencija. On takođe umanjuje mogućnost povrede u istoj oblasti i pravi je izbor za opuštanje i osnaživanje pred takmičenje.


Efekti Carbofit tretmana dragoceni u trećem dobu

Kod bolnih oboljenja i sindroma koji se najčešće javljaju u trećem dobu Carbofit oksigenacija značajno pomaže. Ona pre svega poboljšava imunološki status. Kod obolelih od dijabetesa i dijabetetske polineuropatije ubrzava perifernu cirkulaciju, ubrzava proces zarastanja rana, podstiče stvaranje novih krvnih sudova i obnavlja oštećene krvne sudove i mikrocirkulaciju.

Kod problema sa proširenim venama i kapilarima poboljšava elastičnost krvnih sudova, kod Kronove bolesti i ulceroznog kolitisa stimuliše zarastanje promena u crevima i smanjuje otok. Kod želudačnog i dvanaestopalačnog ulkusa smanjuju se bolovi, smiruje mijalgiju, ubrzava bazalni metabolizam.

Carbofit oksigenacija poboljšava fleksibilnost zglobova i ublažava bol već nakon prvog tretmana.

 

Za više informacija o indikacijama za Carbofit oksigenaciju, efektima, kao i za odabir termina pozovite 021 382 7773, pišite nam na ili nas posetite u ulici Branka Bajića 9D. Dodatne informacije o tretmanima potražite i na www.genesisbeauty.rs.

 

Oceni vest:
3
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan