HUMANITARNA AKCIJA: Bazar knjiga za Svratište do 20. decembra u Novosadskom pozorištu

HUMANITARNA AKCIJA: Bazar knjiga za Svratište do 20. decembra u Novosadskom pozorištu

Prodaja i prikupljanje knjiga odvijaće se u periodu od 10 do 19 časova...

Novosadsko pozorište/Újvidéki Színház i ovog decembra realizuje svoju tradicionalnu akciju pomoći siromašnim sugrađanima.

U utorak, sredu i četvrtak, 18, 19. i 20. decembra, u holu zgrade u ulici Jovana Subotića 3-5, po ceni od 100 i 200 dinara prodavaće se knjige koje su prikupljene zahvaljujući donacijama pozorišne publike.


Novosađani i Novosađanke koji su u mogućnosti, do kraja akcije 20. decembra mogu u pozorište da donesu i svoje knjige za prodaju kako bi se dodatno obogatila ponuda. Izdanja mogu biti na mađarskom, srpskom, engleskom jeziku, poručili su organizatori.

Knjige će se prodavati i prikupljati od 10 do 19 sati.

U akciju su se do sada uključili Gradska biblioteka u Novom Sadu – Odeljenje za decu, Biblioteka "Eržebet Juhas" iz Bačke Topole, kao i mnogobrojni sugrađani i sugrađanke, novinari i novinarke, pozorišni kritičari i kritičarke.


Ove godine pomoć koja se prikupi namenjena je Svratištu za decu i omladinu u Novom Sadu, na Bulevaru oslobođenja 39. Nakon poslednjeg dana prodaje, sav prikupljeni novac pozorište će uručiti koordinatoru Svratišta koji će, kako je dogovoreno, od tog novca kupiti ono što im je najpotrebnije. 

Novosadsko pozorište/Újvidéki Színház do sada je u nekoliko navrata pomoglo ŠOSO "Milan Petrović", kao i Prihvatnu stanicu i dnevni boravak za beskućnike u Novom Sadu.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan