Izmena režima saobraćaja u Futoškoj ulici od ponedeljka

Izmena režima saobraćaja u Futoškoj ulici od ponedeljka

JKP "Novosadska toplana" u ponedeljak, 12. juna, počinje rekonstrukciju vrelovoda u Futoškoj ulici od broja 54 do Ulice Nikole Tesle.

Zbog ovih radova, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja, prema sledećim fazama:

Prva faza

U ovoj fazi raskopava se kolovoz, zelena površina, biciklistička staza i trotoar u Futoškoj ulici, od kućnog broja 54 do raskrsnice sa Ulicom Nikole Tesle. Saobraćaj će biti obustavljen u levoj kolovoznoj traci (do parne strane Futoške ulice) , a odvijaće se dvosmerno u desnoj kolovoznoj traci.

Planirani rok za izvođenje ove faze je 17. jul.

Druga faza 

Ova faza počinje 6. jula. Raskopavaju se kolovoz, uređene zelene površine, biciklističke staze i trotoar u Futoškoj ulici (zona raskrsnice sa Ulicom Braće Ribnikar). U ovoj fazi, od raskrsnice sa ogrankom ulice Braće Ribnikar, koji vodi ka benzinskoj pumpi do semafora raskrsnice ulica Futoške i Braće Ribnikar, saobraćaj će biti preusmeren u levu kolovoznu traku.

Planirani rok za izvođenje ove faze radova je 20. jul.

Treća faza

Počinje 11. jula, a raskopavaće se kolovoz i trotoar u ulicama Nikole Tesle od raskrsnice sa Futoškom ulicom do kućnog broja 8, i Ulica Đorđa Bešlina od Ulice Nikole Tesle do objekta u Ulici Đorđa Bešlina 18. Za vreme trajanja radova obustavlja se potpuno saobraćaj, a planirano je da traju do 10. avgusta.

Izmene režima saobraćaja iz sve tri faze radova ostaju na snazi do 10. avgusta, za kada je i planiran rok za završetak svih radova na ovoj deonici. 

Iz "Toplane" mole građane da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove.

Oceni vest:
0
3

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan