JKP "ČISTOĆA": Građanima omogućeno besplatno punjenje električnih vozila

JKP "ČISTOĆA": Građanima omogućeno besplatno punjenje električnih vozila

Uslugu je moguće koristiti u bilo koje doba dana...

Na parkingu ispred upravne zgrade Javno komunalnog preduzeća "Čistoća" Novi Sad, na Sentandrejskom putu broj 3, postavljena je punionica za besplatno punjenje električnih vozila.

- Neophodno je da vozači hibridnih i vozila na električni pogon imaju svoje odgovarajuće adaptere i priključne kablove, kojima će spojiti automobil na sistem za punjenje. Takođe, vozači moraju da se jave obezbeđenju u portirnici, koje će im omogućiti korišćenje punionice – rekao je za Radio-televiziju Vojvodine direktor Vladimir Zelenović.


Tokom noći uključeni su reflektori, tako da vozači mogu u svako doba dana da pune svoja vozila.

JKP "Čistoća" Novi Sad u svom voznom parku ima tri ekološka vozila za pražnjenje korpi za smeće, a u dugoročnom planu predviđeno je povećamo broja ovih vozila kako bi se doprinelo smanjenju zagađenja vazduha i nivoa buke u radu.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

sahrane novi sad izmena režima saobraćaja javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija Elektrodistribucija Novi Sad Republički hidrometeorološki zavod novosadska policija bebe RHMZ klinika za ginekologiju i akušerstvo elektrovojvodina jkp novosadska toplana Isključenje struje servisne informacije novi sad novosađani JKP Vodovod i kanalizacija betanija jkp lisje protest taksista novorođenčad isključenje vode raspored sahrana novi sad vremenska prognoza novi sad bez vode novosadsko porodilište raspored sahrana i ispraćaja bez struje 27. novosadski maraton Aleksandar Vučić isključenja struje servisne informacije