Odloženo suđenje policajcu optuženom za pokušaj ubistva u Daničićevoj

Odloženo suđenje policajcu optuženom za pokušaj ubistva u Daničićevoj

Sve je počelo svađom zbog nesuglasica u saobraćaju...

Kako javlja "Dnevnik", suđenje u kojem je novosadski policajac Miloš Grandić (34) okrivljen za pokušaj ubistva u centru Novog Sada juče je odloženo zato što nisu završena dopunska veštačenja. Njemu se, navodi novosadski dnevni list, po optužnom aktu stavlja na teret da je pokušao da liši života Dejana M. 19. januara pretprošle godine, oko sedam sati ujutro u Daničićevoj ulici na Podbari, pored Gimanzije "Jovan Jovanović Zmaj".

Okrivljeni je navodno, podseća "Dnevnik", nakon svađe s oštećenim zbog nesuglasica u saobraćaju, a nakon što ga je Dejan M. dva puta udario palicom u leđa, izvadio iz pojasa službeni pištolj, upro ga ovom u glavu, a drugom rukom ga gurao ka zidu pomenute škole.

Tom prilikom pretio je da će ga ubiti, uz psovanje ispalio i hitac u predelu Dejanove glave, pri čemu je oštećeni zadobio lake telesne povrede, onosno okrzotinu na temenu glave, dugačku četiri centimetra, navodi se u optužnom aktu koji zastupa zamenica javnog tužioca Ljiljana Tomić, prenosi sudska hronika "Dnevnika".

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan