Pobednici treće nedelje nagradnog konkursa "Moj talenat" (FOTO)

Pobednici treće nedelje nagradnog konkursa "Moj talenat" (FOTO)

Ove nedelje, na velikom nagradnom konkursu portala Moj Novi Sad najbolje su se pokazali radovi iz vizuelne umetnosti. Na našu adresu pristigle su brojne umetničke fotografije, slike i crteži ali i zanimljvii ručni radovi kao i muzičko-plesne numere naših talentovanih sugrađana.

Maja Nešić je sa nama podelila tri rada i tako pokazala svoju spretnost i talenat na više različitih polja. Prvi rad pod nazivom "Whale" je akvarel kojim je predstavila kita u dobokom okeanu. Drugi rad se zove "Africa" – String Art i rađen je na drvetu. Prvo je oslikala konturu žirafe i afričke žene a potom kucala male eksere u sitnom razmaku, kako bi efekat konca bio što bolji. Nakon toga je koncem "isplela" ostatak rada, sa željom da da napravi veći kontrast. Treći rad je nastao od gline i u pitanju je ručno rađena kućica. Kuća je prvo oblikovana od gline a posle sušenja je bojena i senčena. Fotografija je nastala u procesu rada i negde između dve poslednje faze.

 

 

Talenat Tijane Živković je pravljenje unikatnih čestitki. U taj proces spada pečatiranje i bojenje raznih slika, isecanje oblika i, konačno, pravljenje same kompozicije na čestitki. Tijana je do sada napravila veliki broj čestitki za različite povode – svadbe, rođendane, diplomiranja, za voljenu osobu i druge. Njene kreativne ruke i mašta zaslužuju da budu nagrađeni.

 


Trećenagrađena je Nataša Berić koja je pokazala muzičko umeće. Ona je sa nama podelila sopstveno izvođenje numere "In a manner of speaking" od Nouvelle Vague. Kako sama kaže, njena ideja je da ovim putem promoviše kvalitetnu muzika, umesto one koja se svakodnevno plasira u mejnstrim medijima.
 


Ove sedmice Atrium Hamam & Spa dobitnike nagrađuje vrednom nagradom – vaučerom u vrednosti od 4.000 dinara / po vaučeru, koje je moguće iskoristiti za Hamam užitak, usluge salona za ulepšavanje ili u restoranu.

Nagrađeni radovi ulaze u trku za mesečnu nagradu – vaučer u vrednosti od 69.999 dinara za Dormeo dušek po izboru, koji poklanja "Studio Moderna". Glasanje počinje sutra, te podržite vaše favorite lajkom na Fejsbuk stranici portala Moj Novi Sad.

Svim učesnicima u novembarskom konkursu zahvaljujemo što su sa nama podelili svoje talente. Onima koji nisu uspeli da osvoje nagradu želimo više sreće tokom decembarskog konkursa. Svi dobitnici nedeljnih nagrada utrkuju se i za supernagradu - laptop "HP Pavilion 15", koji poklanja naš super-sponzor "Infograf-Goti".

Oceni vest:
12
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan