Pred odbornicima Skupštine Novog Sada plan za izmeštanje Kvantaške pijace

Pred odbornicima Skupštine Novog Sada plan za izmeštanje Kvantaške pijace

Odluka o organizaciji gradskih pijaca uskoro pred odbornicima. Novi Sad bi veletržnicu mogao da dobije 2019.

Pred odbornicima Skupštine Novog Sada uskoro će se naći Odluka o početku izrade plana za sve pijace u Novom Sadu. Ovaj plan, na čijoj izradi će raditi JP "Urbanizam", kako je "Novostima" potvrdio Dušan Bajić, direktor JKP "Tržnica", koje upravlja svim gradskim pijacama, imaće u svom sastavu i planove za izgradnju veletržnice, odnosno, za izmeštanje Kvantaške pijace.

Samim tim, kako kaže Bajić, primiče se vreme i da se pitanje izgradnje veletržnice, o kojem se govori već više od decenije, pokrene s mrtve tačke.

- Sigurno je da grad veličine Novog Sada, ali i cela Vojvodina trebaju veletržnicu - jasan je Bajić.

- Jako je dobro što će o svemu ovome odlučivati više gradskih preduzeća i Skupština Novog Sada, jer je ovo ozbiljan projekat, koji ne treba da realizuje samo naše preduzeće – rekao je Bajić za "Večernje novosti". 

Trenutni kapaciteti Kvantaške pijace, ukazuje Bajić, posebno u jesenjoj sezoni, suviše su mali, tako da je i iz tog razloga potrebno da se traži kvalitetnije rešenje.

Opširnije o ovoj temi pročitajte ovde.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

raspored sahrana i ispraćaja Isključenje struje isključenja struje bez vode jkp novosadska toplana novosadska policija jkp lisje novosadsko porodilište JKP Vodovod i kanalizacija klinika za ginekologiju i akušerstvo JGSP "Novi Sad" servisne informacije novi sad klinički centar vojvodine elektrovojvodina KCV Aleksandar Vučić betanija bebe Spens sahrane novi sad isključenje vode šoping centar promenada bez struje novorođenčad Elektrodistribucija Novi Sad servisne informacije matičar novi sad novosađani promenada raspored sahrana novi sad