Privremena izmena saobraćaja u Podgrađu od 23. do 25. avgusta

Privremena izmena saobraćaja u Podgrađu od 23. do 25. avgusta

Na zahtev Fondacije "Novi Sad 2021 - Evropska prestonica kulture", a zbog programa, u okviru platforme "Kaleidoskop kulture" koji se održava 24. avgusta, Gradska uprava za saobraćaj i puteve Grada Novog Sada izdala je rešenje o privremenoj izmeni režima saobraćaja u ulicama Beogradskoj, Štrosmajerovoj Lisinskog, Vladimira Nazora i Preradovićevoj u Petrovaradinu.

U ulicama Štrosmajerovoj, Lisinskog i Vladimira Nazora zabranjuje se saobraćaj, zaustavljanje i parkiranje u periodu od 23. avgusta, u 8 časova do 25. avgusta, u 6 časova.

U Ulici Beogradskoj zabranjuje se saobraćaj i zaustavljanje i parkiranje u periodu od 24. avgusta u ponoć do 25. avgusta u, 6 časova.

Ulica Preradovićeva privremeno postaje "slepa ulica" od pristupnog puta ka Tvrđavi do Beogradske kapije, a saobraćaj sa Varadinskog mosta usmerava se udesno prema Kameničkom putu i Keju skojevaca.

Iz GSP "Novi Sad" šalju konkretnu promenu na autobuskim linijama:

Umesto Beogradske ulice i dela Preradovićeve ulice, autobusi na linijama 3, 3A, 9, 9A, 60, 61, 62, 64 saobraćaće Kameničkim putem i Ulicom dunavske divizije do Preradovićeve ulice, odakle će nastavljati redovnim trasama.

Na izmenjenom delu trase linija, pored postojećih stajališta, u smeru iz Novog Sada koristiće se izgrađeno stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta, a u smeru ka Novom Sadu koristiće se privremena stajališta Dunavska divizija/Preradovićeva i na Keju Skojevaca (nakon skretanja sa Kameničkog puta).

Autobusi na liniji 69 u oba smera, umesto Beogradskom, delom Preradovićeve i Ulicom dunavske divizije, saobraćaće Kameničkim putem do Ulice Dunavske divizije i dalje nastavljati postojećom trasom. 

Na liniji 69 u smeru iz Novog Sada koristiće se izgrađeno stajalište posle silaska sa Varadinskog mosta, a u smeru ka Novom Sadu privremeno stajalište na Keju Skojevaca (nakon skretanja sa Kameničkog puta).

O tome koji će se kulturni sadržaji odigrati u tom periodu možete pročitati OVDE.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan