Proglašenje POBEDNIKA drugog meseca VELIKOG NOVOSADSKOG NAGRADNOG KONKURSA

Proglašenje POBEDNIKA drugog meseca VELIKOG NOVOSADSKOG NAGRADNOG KONKURSA

Devet nedeljnih nagrada i devet fantastičnih talenata iz različitih sfera, prethodnih dana borili su se za nagradu meseca.

Čitaoci portala Moj Novi Sad su u novembru mesecu na našoj Fejsbuk stranici odlučivali ko će osvojiti vrednu nagradu - vaučer u vrednosti od 69.999 dinara za Dormeo dušek po izboru, koji poklanja "Studio Moderna". U tesnoj borbi za glasove, koja je trajala 6 dana, ukupno je prikupljen 2.471 lajk. Od ovog broja, 938 glasova otišlo je jednoj našoj sugrađanki.

Na osnovu prebrojanih glasova i utvrđene njihove ispravnosti, pobednikom nagradnog konkursa na temu "Moj talenat" proglašavamo Maju Nešić. Maja Nešić je sa nama podelila tri rada i tako pokazala svoju spretnost i talenat na više različitih polja.


Prvi rad pod nazivom "Whale" je akvarel kojim je predstavila kita u dobokom okeanu. Drugi rad se zove "Africa" – String Art i rađen je na drvetu. Prvo je oslikala konturu žirafe i afričke žene a potom kucala male eksere u sitnom razmaku, kako bi efekat konca bio što bolji. Nakon toga je koncem "isplela" ostatak rada, sa željom da da napravi veći kontrast.

 


Treći rad je nastao od gline i u pitanju je ručno rađena kućica. Kuća je prvo oblikovana od gline a posle sušenja je bojena i senčena. Fotografija je nastala u procesu rada i negde između dve poslednje faze. Čestitamo Maji na zasluženoj nagradi i pozivamo vas da pogledate i njene ostale, zaista posebne, radove.

 

 

Zahvaljujemo ostalim takmičarima što su nama podelili svoje talente i želimo im više sreće u trci za finalnu supernagradu, koja se dodeljuje na kraju konkursa i to primenom istog sistema glasanja publike. Glavna nagrada je laptop "HP Pavilion 15", u vrednosti od 1.000 evra, koji poklanja naš supersponzor "Infograf-Goti".

 

Pozivamo sve čitaoce našeg portala da i u decembru mesecu učestvuju u konkursu tako što će od ponedeljka, 7. decembra, slati svoje radove na temu “Moja ekipa”. Više o konkursu pročitajte ovde.

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan