Radosne vesti iz Betanije: Za vikend rođeno 46 beba!

Radosne vesti iz Betanije: Za vikend rođeno 46 beba!

U novosadskom porodilištu, od petka u sedam sati ujutro, do jutros u isto vreme, rodile su:

BLIZANCE: (devojčice) Tijana Jokić iz Ravnog Sela.

DEVOJČICE: Tamara Ivković-Kecman, Zorica Pojetar, Milena Divnić, Jelena Sićević, Snežana Stojanović i Anka Mijanović iz Novog Sada, Božana Malinović iz Futoga, Tatjana Ličina iz Kaća, Branka Bojić iz Elemira, Sanela Vasilić iz Neština, Natalija Trifunović iz Ogara, Zlatica Nikolić i Sretislava Marković iz Bačke Palanke, Milica Vujaklija iz Gospođinaca, Aleksandra Bastaja iz Loka, Maja Kokeza iz Obrovca, Aleksandra Zorić iz Temerina i Tamara Popov iz Sremskih Karlovaca.

DEČAKE: Borka Malčić, Olja Barac, Ljiljana Dragosavljević-Savin, Milena Božulić, Jovana Jelić, Jelena Mitrović, Jelena Markov, Nataša Zelić, Maja Deak, Vanja Pupović i Radojka Jokšić-Mazinjanin iz Novog Sada, Maja Mandić iz Veternika, Milana Stanišić iz Starih Ledinaca, Jelena Subotički iz Kaća, Kristina Minozzi iz Bača, Zorana Drakulić iz Žablja, Sanja Mažić iz Nadalja, Milica Delić i Tamara Šite iz Temerina, Stefani Vlaški iz Titela, Ljubica Paroški iz Bačke Palanke, Divna Subotić iz Čuruga, Jarmila Palenkašova i Jelena Kevensky iz Bačkog Petrovca, Vera Peulić iz Bačkog Novog Sela i Nada Simeunović iz Bačkog Gradišta.

Čestitamo!

AKCIJA ZA MAME, TATE, BAKE, DEKE, TETKE, STRINE I OSTALE: Nije tajna da su proizvodi za bebe obično neopravdano skupi i da će prodavci dati sve od sebe da vam prodaju i nepotrebnu bebi opremu. Postoji li izlaz? Naravno - internet prodavnice! Cene su realnije, prezentacija proizvoda bolja, a niko vam u ruke ne gura gomilu slatkih stvari koje vam, vreme uvek pokaže, ne trebaju. Jedna od njih je prodavnica Eci Pec. Njen osnovni asortiman za novorođene i malo starije bebe čine Elfi i Apple program, koji se sastoji od flašica, varalica, pribora za negu i sigurnost beba, pribora za jelo, zvečki, glodalica...,  ali i proizvoda za dojilje. Zajednička karakteristike svih proizvoda su sigurnost, proveren kvalitet, usklađenost sa evropskim i svetskim standardima i dobar dizajn. I uvek je aktuelna neka akcija ili paketi po posebnim cenama. Vredi proveriti!   

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan