Specijalna cena ulaznice od 250 dinara za sve filmove u Cineplexx Promenadi

Specijalna cena ulaznice od 250 dinara za sve filmove u Cineplexx Promenadi

Rezervišite subotu, 20. april za najbolji provod u gradu, jer Cineplexx bioskopi obeležavaju svoj rođendan i nagrađuju ljubitelje filmova specijalnom cenom ulaznice. Samo tog dana, u bioskopu Cineplexx Promenada cena ulaznice će biti 250 dinara za sve filmove. Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa kao i putem aplikacije CineplexxRS.

Ne propustite najaktuelnije filmske naslove na repertoaru bioskopa Cineplexx Promenada i uživajte u omiljenim pokretnim slikama na velikom platnu po specijalnoj ceni ulaznice!

Bioskop Cineplexx Promenada pobrinuo se za raznovrsnu ponudu fimova, pa će tako naši najmlađi posetioci uživati u novim avanturama punim nudli, ali i najvećih izazova do sada, u animiranom nastavku filma "Kung Fu Panda 4", kao i dogodovštinama tibetanskog mastifa Bodija koji želi da postane najveća zvezda rokenrola u filmu "Vau Vau zvezda 2: Koncert u parku", ali pustolovinama družine u animiranoj avanturi "Baba Jaga". Za sve fanove čuvene franšize koja je prvi put prikazana pre 40 godina, na velikom platnu su stara i nova originalna postava u nastavku pod nazivom "Isterivači duhova: Ledena pretnja".

Ljubitelji domaće kinematografije moći će da pogledaju bajku o srećnim ljudima zaljubljenim u život "Za danas toliko", najgledaniji ovogodišnji domaći film sa Slobodom Mićalović i Ivanom Bosiljčićem u glavnim ulogama "Jorgovani" i film rađen po romanu Vuka Draškovića sa Žarkom Lauševićem i Nebojšom Dugalićem u glavnim ulogama "Ruski konzul". Na repertoaru će se naći i globalni filmski hit "Dina: Drugi deo", novu borbu dva titana u filmu "Godzila x Kong: Novo carstvo" i mnogi drugi.

Sjajna ponuda filmova po specijalnim rođendanskim cenama očekuje vas u Cineplexx Promenadi, a detaljan rođendanski program možete pogledati na sajtu http://www.cineplexx.rs

*Cena ulaznice jedinstvena je za 2D/3D projekcije, kao i za MX4D filmove.

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan