Sremski Karlovci: Đaci nisu bili u kući Svetlane Ražnatović

Sremski Karlovci: Đaci nisu bili u kući Svetlane Ražnatović

Goran Maravić, direktor Osnovne škole "23. oktobar" u Sremskim Karlovcima, demantovao je danas navode pojedinih medija da su đaci te škole na ekskurziji u Beogradu posetili kuću turbo-folk zvezde Svetlane Ražnatović.

"To nije istina", izjavio je Maravić za Radio televiziju Vojvodine.

Internet portal Radija 021 objavio je tokom dana da su učenici trećeg razreda OŠ "23. oktobar", u okviru jednodnevnog obilaska prestonice, odvedeni da posete dom Svetlane Ražnatović, s kojom su se družili i na poklon dobili potpisan CD. Tu informaciju 021.rs je objavio pozivajući se na roditelja jednog od učenika.

Kako je navedeno, planom ekskurzije predviđeno je da karlovački osnovci u Beogradu posete Zoološki vrt, Avalski toranj, Muzej vazduhoplovstva i stadion Crvene zvezde.

Informaciju o poseti zvezdi folk muzike i udovici jednog od vođa paravojnih formacija tokom ratova devedesetih, za RTV je demantovao i vodič na ekskurziji Vojislav Pejić.

On kaže da je ona "samo pomenuta" prilikom parkiranja autobusa pored stadiona Crvene zvezde, u čijoj se blizini nalazi i pevačicina kuća.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Marija Srdić

  pre 992 dana i 23 sata

  Znači pomenuta... Aha, bilo je to otprilike ovako: "A sa naše desne strane je još jedna kulturna znamenitost Beograda - dom u kome živi naša slavna umetnica Svetlana Ceca Ražnatović..."

  Oceni komentar:
  5
  1
 • NemojOpetLebati

  pre 992 dana i 10 sati

  Koliko su to neozbiljni i neodgovorni likovi koji vode obrazovni sistem vidi se po primedbi vodiča.
  Dakle, vodič je "samo pomeno" ;ija je ku'a pa je i odgovoran.
  Ništa čudno jer je ceo taj sistem neodgovoran.
  Ali odgovorno je i rukovodstvo škole koje je izabralo agenciju.
  Oni su i onako partijski poslušnici zainteresovani samo da se uvale u neku korumpiranu fotelju.
  Na redu su ostavke ili inspekcije i smene.

  Oceni komentar:
  2
  0
novosađani horoskop betanija Spens Vreme u Novom Sadu Vreme u Srbiji zdravlje horoskopski znaci novorođenčad bez vode novosadsko porodilište servisne informacije novi sad isključenja struje Republički hidrometeorološki zavod Elektrodistribucija Novi Sad JKP Vodovod i kanalizacija epidemija gripa isključenje grejanja novosadska policija vremenska prognoza novi sad jkp novosadska toplana elektrovojvodina vremenska prognoza isključenje vode Isključenje struje bebe bez struje bez grejanja gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević klinika za ginekologiju i akušerstvo