Vlada Srbije skratila radno vreme kafića, prodavnica, bioskopa, kladionica... do 21 sat

Vlada Srbije skratila radno vreme kafića, prodavnica, bioskopa, kladionica... do 21 sat

Od utorka 17. novembra, u periodu od 21 do 5 sati, neće moći da radi ništa osim apoteka, benzinskih pumpi i servisa koji se bave kućnom dostavom hrane, stoji u uredbi Vlade Srbiji o suzbijanju korona virusa koja je doneta na današnjoj sednici.

Počevši od 17. novembra do 1. decembra 2020. godine, radno vreme ugostiteljskih objekata, prodavnica, trgovinskih centara i drugih maloprodajnih trgovinskih objekata, pozorišta i bioskopa, priređivača posebnih i klasičnih igara na sreću, izuzev radnog vremena apoteka, benzinskih pumpi u obavljanju delatnosti prodaje goriva i ugostiteljskih i drugih objekata koji vrše dostavu hrane, ograničava se tako da ti objekti neće raditi od 21 do 5 časova narednog dana, navodi se u uredbi, a prenosi “Blic”.

Ova odluka stupa na snagu sutra.

Oceni vest:
8
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Ma, neće mene...

  pre 1243 dana i 22 sata

  80-tih godina prošlog veka, ovo je bila normalna pojava u Mađarskoj, u skoro svim mestima osim Budimpešte.
  Šta ko ima da traži van kuće posle 21h? A to u kući se zvalo porodica.

  Oceni komentar:
  8
  11
 • Bacaju šta im se hoće

  pre 1243 dana i 6 sati

  A posle kažu narod kriv za širenje korone. Jutrošnji chemtrail letovi su bili iznad Beograda jednako kao iznad Novog Sada. Svi koji su u 06.30 išli na posao, mogli su da vide tri paralelne linije ćiji se trag proteže sa jednog na drugi kraj neba, ostaje i pretvara se u srebrnaste oblaske koje i sada možete videti.
  Naravno, iako svi koje ću navesti gaje decu, dovoljno su sluge NSP i kukavice da ne preduzimaju baš ništa.
  A jedan od toh poteza bi mogao da bude let aviona kroz taj koridor, i prikupljanje uzoraka toga što su bacili.
  Dakle, ti letovi su počeli na jesen 2009-te, nakon što je Vuk Drašković, kao ministar spoljnih poslova, imenovan još 2006-te, potpisao u ime Srbije dozvolu NATO snagama za nenajavljen prelet preko srpske teritorije.

  Odgovornima za ovo trovanje - jer nikada niko nije dokazao da nije trovanje - smatram Predsednika Republike Aleksandra Vučića, premijerku Anu Brnabić i ministra vojnog, koji god da je.
  Fotografija kao prilog.

  Oceni komentar:
  1
  5