JURIĆ: Političar poznat na nacionalnom nivou seksualno zloupotrebljavao decu

JURIĆ: Političar poznat na nacionalnom nivou seksualno zloupotrebljavao decu

Igor Jurić još jednom je uzburkao javnost pomenuvši "moćnike" koji su pedofili. Gostujući u Jutarnjem programu TV Prva, on je u razgovoru sa Jovanom Joksimović izneo informaciju da se među onima koji seksualno zloupotrebljavaju decu nalazi i jedan političar.

– Među njima je poznati političar, koji je poznat na nacionalnom nivou. On će učestvovati u kampanji u predstojećim izborima i građanima svog grada obećavati bolji život. Da imam dokaze, krunske dokaze, ja bi ih dao. Određene dokaze imam, nemam svedočenja. Imam fotografije sa kamera, i to je nešto što mi nije dovoljno da bih čoveka mogao osuditi –  rekao je Jurić.

Dodao je da se, kako mu ne bi bila ugrožena bezbednost, još nije obratio nikome povodom ovog pitanja, "jer nikom ne veruje", ali pozvao sve koji imaju dokaze o pedofiliji da mu se jave.

Da podsetimo, osnivač Fondacije "Tijana Jurić" u januaru je za naš portal otkrio da ima fotografije i da prikuplja dokaze za pedofile na uticajnim položajima u Srbiji, koji orgijaju s decom. On je rekao da u našoj zemlji ima mnogo takvih ljudi i da je pedofilija ovde rasprostranjena i najavio da će formirati novi tim koji će pedofilima ulaziti u trag zbog toga što je dokazivanje u digitalnom svetu jako teško.

Oceni vest:
12
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • ni

  pre 1556 dana i 16 sati

  bravo covece!!!

  Oceni komentar:
  2
  12