Jesenji  trendovi u "Promenadi" po sniženim cenama (FOTO)

Jesenji trendovi u "Promenadi" po sniženim cenama (FOTO)

Šoping centar "Promenada" koji se nalazi u samom srcu Novog Sada, svojim posetiocima pruža jedinstveno iskustvo šopinga u prodavnicama koje su opremljene i uređene po najnovijim svetskim standardima.

S obzirom na to da nam pristiže sve hladnije i kišovitije vreme, predstoji nam i sezonska zamena garderobe kada je potrebnije sve više odevnih predmeta. Bez obzira na to u koju grupu kupaca spadate, šoping centar "Promenada" je ovih dana pravi izbor za vas jer su velika sezonska sniženja u toku, tako da ćete sigurno pronaći nešto kvalitetno i povoljno.

Obišli smo neke od butika smeštenih u ovom tržnom centru i pokušali da za vas otkrijemo šta je to u trendu ove jeseni i koje boje preovlađuju na izloženoj garderobi.

 "Tiffani"

Za početak, preporučujemo da u "Promenadi" posetite prestižan modni brend "Tiffani" u kojem ćete pronaći tople kapute neutralnih boja ako ste pripadnice lepšeg pola.

Kapute možete pronaći u sivoj, plavoj ili bež varijanti i njihova cena se kreće između deset i 15 hiljada što je u skladu sa kvalitetom jer se pretežno sastoje od vune, pa će vas sigurno grejati u hladnim danima.


Ovde možete pronaći i kombinacije sa šalovima koje su već uklopljene tako da se slažu uz kapute, a cena jednog šala je nepunih dve hiljade dinara.

 "Galileo"

Kako ne bismo zapostavili pripadnike jačeg pola, obišli smo butik "Galileo" koji vrvi od muške garderobe sa veoma pristojnim cenama i ležernom, elegantnom odećom za jesenje dane...

Naš izbor je pao na džentlmene koji mogu da iskombinuju jednobojne muške pantalone sa raznim duksevima ili košuljama. Ova popularna robna marka nudi i veliki izbor stvari i pruža mogućnost uklapanja boja i modela, te jedne pantalone koštaju u proseku oko pet hiljada dinara i mogu se nositi uz elegantne majice dugih rukava sa kragnama i dugmićima:


"Inverno Caldo"

Ako ste ljubitelj kože, preporuka su kožne jakne koje predstavljaju ključan komad odeće i možete ih pronaći na sniženju u butiku "Inverno Caldo". Dizajnirane su tako da ostavljaju moćan utisak i opšte je poznato da pristaju dami svake visine i građe, a rezultat je neustrašivo retro-futuristički.


Za sve žene sa stilom, velelepni i raskošni kaputi i bunde sa krznom ili bez, takođe se mogu pronaći na ovom malenom mestu pažljivo odabrane garderobe i to pretežno u beloj, sivoj i crnoj boji u koje smo se zaljubili na prvi pogled. U toku su velika sniženja, pa su cene znatno manje, čak za 10 hiljada u odnosu na primarne.


"De facto"

Ovaj butik zaista pruža ogromne mogućnosti kada je izbor garderobe u pitanju – kako muški, tako i ženski.  Mi smo se zaljubili u prelepe džempere koji se mogu naći za samo 999 dinara u svim bojama. Šarenolika ponuda koja odgovara mladalačkom raspoloženju, izložena je na brojnim policama sa jasno ispisanim cenama koje sigurno nećete moći da zaobiđete.


Jarko žuti džemper košta svega 1500 dinara, a predstavlja pravi izbor kada je u pitanju sezonsko odevanje koje podrazumeva žute i oker boje.

Farmerica ima u velikom broju u svim bojama, veličinama, pa i cenama, kako muških, tako i ženskih, pa ih možete kupiti za svega 1299 dinara kao i muške šuškave jakne svih dezena po ceni od tri do šest hiljada.


"CCC"

Ukoliko vam je teško da nađete adekvatnu obuću otpornu na vodu i mokro vreme, sve možete pronaći u prodavnici obuće koja se nalazi na najnižem spratu u “Promenadi”, a reč je modnom brendu “CCC” koji mami svojim modelima.

Ono što je neophodno da imate u svojim obućarnicima jesu svakako cipele, po mogućstvu sa uzvišenom potpeticom. Za sve devojke, žene koje cene elegantne cipele koje su nepogrešivi izbor, izdvojili smo neke od modela koji koštaju od tri i po do pet hiljada dinara:


Ovde možete naći i velike tašne u raznim šik bojama i lako ukombinovati sa obućom:


Muškarce, pak, čekaju modeli kožnih sportsko-elegantnih cipela koje mogu nositi uz suptilnije pantalone i košulju ili u opuštenijoj varijanti  uz duks i farmerke, po ceni od pet hiljada pa naviše:

Promo tekst

Oceni vest:
6
5

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan