Kreni-Promeni: Humanitarna šetnja po Fruškoj gori u nedelju, skup na Vencu

Kreni-Promeni: Humanitarna šetnja po Fruškoj gori u nedelju, skup na Vencu

Tim Kreni-Promeni Novi Sad poziva sve zainteresovane da im se pridruže u nedelju, 7. aprila, na šetnji po Fruškoj gori koja će spojiti lepo druženje, rekreaciju u prirodi i humanitarni gest. 

Vreme okupljanja je od 9.30 do 10 sati na parkingu na Vencu (prekoputa kafića Arena), a polazak je u 10 časova. Očekuje se da će trajati maksimalno tri sata (Rubenov krug, 7 km).

Šetnja je humanitarnog karaktera tako da je uslov za učešće mali humani gest, tj. jedan poslat SMS u humanitarne svrhe na broj 5757 fondacije "Podrži život".

Učesnicima šetnje, organizatori preporučuju da ponesu sa sobom minimum pola litre vode, nešto za grickanje (čokoladica, voće, sendvič), adekvatnu obuću i odeću.

Ovim povodom Stefan Todorović iz novosadskog tima Kreni Promeni poručio je da se očekuje lep i sunčan dan, "idealan za šetnju". 

Boravak u prirodi dokazano umanjuje stres, poboljšava mentalno zdravlje i produžava životni vek. Hajde da zajedno uživamo u lepotama Fruške gore i učinimo nešto dobro za druge – zaključio je Stefan.

Oceni vest:
8
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • ana

    pre 26 dana i 1 sat

    bilo bi dobro da se objasni sta je fondacija "Podrži život" i cime se bavi

    Oceni komentar:
    0
    5
  • Tomislav

    pre 25 dana i 3 sata

    Kad tako vode brigu o prirodi, mogli su poneti plastične kese pa pokupiti smeće a oniće još napraviti više smeća

    Oceni komentar:
    3
    0