Massimo Savić održao koncert u prepunom Domu kulture (FOTO)

Massimo Savić održao koncert u prepunom Domu kulture (FOTO)

Sinoć, u četvrtak 12. decembra cenjeni umetnik i izvođač bio je povod mnogim Novosađanima da se okupe i u velikom broju uživaju u vanvremenskim pop hitovima jednog od najpopularnijih pevača na ovim prostorima.


Iako je satnica koncerta bila zakazana za 22 sata, atmosfera je počela da se zagreva sat vremena ranije kada je publika počela da dolazi sa namerom da zauzme svoja rezervisana mesta, pa je uoči samog početka svirke prostor Doma kulture već bio toliko pun da su svi koji su pridošli morali da stoje.

 


To nije sprečilo publiku da gromoglasno pozdravi Massima koji je istupio na binu sa violinistom, gitaristom i bubnjarom sa pola sata zakašnjenja, i otpočeo svoj nastup na bini tik do prvih redova.

Nakon izvođenja prve numere, Massimo se obratio gostima i rekao da u Novi Sad dolazi od svoje mladosti i da mu je ovaj grad oduvek bio sinonim za kulturu.

 


Ceo koncert pratile su kamere telefona i raspevani glasovi mase koja se njihala uz najpoznatije ljubavne balade poput: "Iz jednog pogleda" i "Suze nam stale na put", a najveće uzbuđenje zavladalo je kada se začuo refren pesme "Daj mi razlog" dok su sa svih strana sevali blicevi.

 


Massimo je u jednom trenutku napravio malu pauzu kako bi se odmorio, a čitav događaj trajao je oko 2 sata do nešto malo posle ponoći...

Oceni vest:
8
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan